Produsul a fost adaugat in cos

Corega Ultra Fixare Original Crema Adeziva 40g

Cod produs: 4419

Producător: GlaxoSmithKline

20.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicatii:

Corega Ultra Fixare Original face parte din gama Corega Ultra Fixare de creme adezive pentru proteze dentare, cu o formulă care vă oferă fixare puternică pe durata întregii zile şi o aromă uşor mentolată. Chiar dacă proteza este bine adaptată pe gingii, resturile alimentare pot pătrunde sub aceasta, cauzând disconfort. Crema adezivă Corega ajută la sigilarea spaţiului dintre proteză şi gingie, împiedicând pătrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentară.

Utilizare:

IMPORTANT! Pentru o fixare fermă aplicaţi crema adezivă o singură dată pe zi. Începeţi cu o cantitate mică de produs, deoarece utilizarea unei cantităţi prea mari va face ca surplusul de cremă adezivă să iasă peste marginile protezei. Dacă s-a întâmplat acest lucru, data viitoare reduceţi cantitatea de cremă adezivă utilizată. Este posibil să fie nevoie de câteva încercări până determinaţi cantitatea optimă pentru dumneavoastră. Dacă simţiţi nevoia să aplicaţi cremă adezivă mai des decât o dată pe zi, este posibil să fie necesară ajustarea protezei. Cereţi sfatul medicului dentist. Protezele dentare care nu mai corespund anatomiei pacientului pot determina probleme de sănătate. Vizitaţi periodic medicul dentist pentru un control de rutină şi pentru ajustări ale protezei, dacă este cazul.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos