Produsul a fost adaugat in cos

Protefix Extra-forte, Cremă adezivă pentru proteze dentare

Cod produs: 847

Producător: Queisser PHARMA

0.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Fixare stabilă pentru protezele dentare cu Protefix. Adezivii Protefix vă oferă soluţii rapide şi de încredere pentru problemele protezei dentare.

Purtarea protezelor dentare nu ar trebui să vă împiedice să vă trăiţi viaţa din plin, aceasta fiind dorinţa justificată a tuturor purtătorilor de proteze dentare. Există o soluţie pentru aproape toate problemele purtătorilor de proteze. O astfel de problemă ar putea fi de exemplu, dacă saliva este produsă într-o cantitate prea mică sau în cazul problemelor maxilarelor. Acelaşi caz problematic ar putea fi o proteză nouă sau intermediară. Ca urmare, noua proteză nu se mai potriveşte şi purtarea ei devine dureroasă. Şi nu numai atât - nu vă mai simţiţi bine în compania cuiva care ar putea observa că purtaţi proteză.

Compoziţie:

Protefix Cremă adezivă Extra-forte conţine: amestec de săruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil-vinil-eter şi anhidrida acidului maleic, carboxymetil celuloza, parafina, vaselina, dioxid de siliciu, mentol, azorubina, esterul metilic al acidului parahidroxi-benzoic. Nu conţine zinc.

Mod de aplicare:

Curăţaţi proteza de orice resturi şi depuneri alimentare şi aplicaţi Protefix Cremă adezivă pe proteza umedă, în şanţurile protezei care se aplică pe creasta gingivală.

Apăsaţi tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere. La nevoie, aplicaţi Protefix Cremă adezivă şi pe partea posterioară a protezei superioare, care va adera de cerul gurii.

Dozaţi cu economie Protefix Cremă adezivă, deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei.

Aşezaţi apoi proteza dentară în gură şi apăsaţi ferm câteva secunde, pentru fixarea pe gingie. Aşteptaţi 5 minute până la prima masă. Crema adezivă nu va modifica esenţial poziţia protezei.

După aplicarea cremei adezive închideţi tubul cu grijă, menţineţi orificiul curat şi uscat, deoarece pătrunderea oricărui lichid poate provoca întărirea cremei. Resturile de cremă adezivă pot fi îndepărtate cu ajutorul unui beţişor cu vată, înmuiat în ulei comestibil. În anumite circumstanţe, poate apărea o depunere de ulei care nu afectează sub nici o formă efectul adeziv al cremei. Vă rugăm, îndepărtaţi uleiul respectiv. Folosirea cremei adezive ar trebui să fie temporară.

Dozare:

Doza zilnică este de până la 0,8 g (aproximativ 7 cm) cremă adezivă.

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte adverse:

În cazuri izolate, reacţii de sensibilitate a mucoasei cavităţii bucale sau chiar sistemice, nu pot fi excluse. În cazul apariţiei unei reacţii alergice, vă rugăm contactaţi medicul stomatolog.

Sfaturi importante:

  • A se folosi numai pe mucoase sănătoase.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • A nu se folosi după termenul de expirare.

Producător: Queisser PHARMA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos