Produsul a fost adaugat in cos

Protefix Extra-forte cu Aloe vera, Cremă adezivă pentru proteze dentare 47gr

Cod produs: 848

Producător: Queisser PHARMA

18.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Fixare stabilă pentru protezele dentare cu Protefix. Cremă adezivă Extra-forte cu Aloe vera cu putere adezivă în mediu umed.

Gelul obţinut din miezul lui Aloe vera conţine numeroase substanţe vitale bioactive, care s-au remarcat în industria cosmetică prin proprietăţile lor de îngrijire a pielii. Centrul de cercetări de la Protefix a folosit aceste proprietăţi pozitive ale Aloe vera în Crema adezivă Extra-forte. Aceasta conferă un sentiment de siguranţă în purtarea protezei şi este blândă şi plăcută pentru mucoasa bucală.

Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Aloe vera, poate, datorită puterii sale de adeziune în mediu umed, să fie aplicată direct pe proteza umedă. Acţiunea este rapidă, dar şi de durată şi conferă siguranţă şi încredere pentru toată ziua, chiar şi la probleme dificile de adeziune.

Compoziţie:

Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Aloe vera conţine: amestec de săruri de natriu/calciu ale copolimerului din metil- vinil-eter şi anhidrida acidului maleic, celuloză carboximetilică, parafină, vaselină, Aloe vera Barbandensis Miller, dioxid de siliciu, mentol, azorubină, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic. Nu conţine zinc.

Mod de aplicare:

Curăţaţi proteza de orice resturi alimentare şi depuneri şi aplicaţi Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Aloe vera pe dantura umedă, în şanţurile protezei care se aplică pe creasta gingivală.

Apăsaţi tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere. Dozaţi cu economie Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Aloe vera, deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei. La nevoie, aplicaţi Crema adezivă şi pe partea posterioară a protezei superioare care va adera de cerul gurii.

Aşezaţi apoi proteza dentară în gură şi apăsaţi ferm câteva secunde pentru fixarea pe gingie. Aşteptaţi câteva minute până la prima masă. Crema adezivă aplicată nu va modifica esenţial poziţia protezei.

După aplicarea cremei adezive, închideţi tubul cu grijă, menţineţi orificiul curat şi uscat, deoarece pătrunderea apei poate provoca întărirea cremei adezive. Resturile de cremă adezivă pot fi îndepărtate cu ajutorul unui beţişor cu vată înmuiat în ulei comestibil. În anumite circumstanţe, poate apărea o depunere de ulei, care nu afectează efectul adeziv al cremei. Vă rugăm, îndepărtaţi uleiul respectiv. Folosirea cremei adezive ar trebui sa fie temporară.

Dozare:

Doza zilnică este de până la 0,8 g (aproximativ 7 cm) cremă adezivă.

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte adverse:

În cazuri izolate, reacţii de sensibilitate a mucoasei cavităţii bucale sau chiar sistemice, nu pot fi excluse. În cazul apariţiei unei reacţii alergice, vă rugăm contactaţi medicul stomatolog.

Sfaturi importante:

  • A se folosi numai pe mucoase sănătoase.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • A nu se folosi după termenul de expirare.

Producător: Queisser PHARMA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos