Produsul a fost adaugat in cos

Protefix Extra-forte cu Mentă, Cremă adezivă pentru proteze dentare 47gr

Cod produs: 849

Producător: Queisser PHARMA

0.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Fixare stabilă pentru protezele dentare cu Protefix. Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă cu putere adezivă în mediu umed.

Extractul de Mentă conţine numeroase substanţe vitale bioactive, care s-au remarcat în industria cosmetică, în special în compoziţia produselor stomatologice pentru senzaţia de prospeţime pe care acestea o conferă. Centrul de cercetări de la Protefix a folosit aceste proprietăţi în Crema adezivă cu Mentă. Aceasta conferă un sentiment de siguranţă în purtarea protezei, însoţit de o senzaţie de prospeţime.

Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă poate, datorită capacităţii sale de adeziune în mediu umed, să fie aplicată direct pe proteza umedă. Acţiunea este rapidă, dar şi de durată şi conferă, astfel, siguranţă şi încredere pentru toată ziua, chiar şi în cazul unor probleme dificile de adeziune

Compoziţie:

Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă conţine: Carboximetilceluloză, carbomer, parafină, vaselină, dioxid de siliciu, ceară albă, ulei de mentă, mentil-lactat, extract de mentă, azorubină, esterul metilic al acidului parahidroxibenzoic. Nu conţine zinc.

Mod de aplicare:

Curăţaţi proteza de orice resturi şi depuneri alimentare şi aplicaţi Protefix Cremă adezivă Extra- forte cu Mentă pe proteza umedă, în şanţurile protezei care se aplică pe creasta gingivală.

Apăsaţi tubul în treimea inferioară, aproape de orificiul de deschidere. La nevoie, aplicaţi Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă şi pe partea posterioară a protezei superioare, care va adera de cerul gurii. Dozaţi cu economie Protefix Cremă adezivă Extra-forte cu Mentă, deoarece orice exces ar putea determina modificarea adeziunii protezei.

Aşezaţi apoi proteza dentară în gură şi apăsaţi ferm câteva secunde, pentru fixarea pe gingie. Aşteptaţi 5 minute până la prima masă. Crema adezivă nu va modifica esenţial poziţia protezei.

După aplicarea cremei adezive închideţi tubul cu grijă, menţineţi orificiul curat şi uscat, deoarece pătrunderea oricărui lichid poate provoca întărirea cremei. Resturile de cremă adezivă pot fi îndepărtate cu ajutorul unui beţişor cu vată, înmuiat în ulei comestibil. În anumite circumstanţe, poate apărea o depunere de ulei care nu afectează sub nici o formă efectul adeziv al cremei. Vă rugăm, îndepărtaţi uleiul respectiv. Folosirea cremei adezive ar trebui să fie temporară.

Dozare:

Doza zilnică este de până la 0,8 g (aproximativ 7 cm) cremă adezivă.

Contraindicaţii:

Hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Efecte adverse:

În cazuri izolate, reacţii de sensibilitate a mucoasei cavităţii bucale sau chiar sistemice, nu pot fi excluse. În cazul apariţiei unei reacţii alergice, vă rugăm contactaţi medicul stomatolog.

Sfaturi importante:

  • A se folosi numai pe mucoase sănătoase.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • A nu se folosi după termenul de expirare.

Producător: Queisser PHARMA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos