Produsul a fost adaugat in cos

Scholl - Fresh Step, spray pentru picioare 150ml

Cod produs: 646

Producător: Scholl

30.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Deodorantul spray pentru picioare Scholl este special dezvoltat cu formula duo-activă. Neutralizează mirosurile neplăcute şi oferă protecţie timp de 24 de ore. Testat dermatologic.

UTILIZARE:

Agitaţi bine înainte de utilizare, ţineţi spray-ul la 10-15 cm de picioare şi pulverizaţi uniform.

ATENŢIE! Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare şi la temperaturi care depăşesc 50°C. Nu trebuie găurit sau introdus în foc, chiar şi după utilizarea completă. Nu se pulverizează spre o flacără deschisă sau un material incandescent. A se păstra departe de orice flacără sau sursă de scântei - Fumatul interzis.

A se evita contactul cu ochii.

A nu se aplica pe pielea iritată sau rănită.

Utilizaţi doar conform indicaţiilor şi evitaţi inhalarea.

În cazul apariţiei iritaţiilor întrerupeţi utilizarea.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul nu poate fi utilizat de către diabetici şi de persoanele care suferă de tulburări de circulaţie a sângelui.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos