Produsul a fost adaugat in cos

Ialuset Spray 100 grame

Cod produs: 5699

Producător: Ibsa Farmaceutici

120.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicatii:

Tratamentul ranilor neinfectate,ranilor exudative,ulceratiilor piciorului,inclusiv cele de origine venoasa,al escarelor si plagilor postoperatorii,arsuri neinfectate de grad 1 si 2, fistule,dermita post-epilare sau picior diabetic.

Hialuronatul de sodiu este principalul constituent al pielii si acţioneaza în toate fazele procesului de cicatrizare. Accelereaza cicatrizarea si reepitelizarea plagilor. Datorita caracteristicilor sale higroscopice, mareste umiditatea, condiţie favorabila regenerarii tisulare.

Mod de administrare : dupa curaţarea plagii, spray-ul se aplica într-un strat de 2-3 mm grosime direct pe plaga sau se întinde pe un pansament steril care se aplica pe plaga. Pansamentul se poate fixa cu un bandaj local. Plaga trebuie curaţata înainte de urmatoarea aplicare a cremei. Spray-ul trebuie aplicat la fiecare 24 de ore pâna la cicatrizarea completa. Aceasta poate fi îndepartata usor prin simpla spalare cu apa. Cicatrizarea plagii trebuie sa fie evaluata de catre medic.

Aplicaţi spray-ul la fiecare 24 de ore pâna la cicatrizarea completa. Spray-ul poate fi îndepartat usor prin spalare. Cicatrizarea plagii trebuie sa fie evaluata de catre medic.

Cumparate frecvent impreuna:

52.00 Lei
120.00 Lei
50.00 Lei
41.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos