Produsul a fost adaugat in cos

Tractopon 15% cremă

Cod produs: 656

Producător: Vectem S.A.

19.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Tractopon ajuta la ameliorarea afecţiunilor cutanate care se manifesta prin îngrosarea pielii şi uscarea acesteia, descuamare cu sau fără fisurare, apariţia de căluşuri.Crema ajută la reducerea pruritului ce se asociaza uscăciunii pielii si da o senzaţie plăcută de catifelare. De asemenea, scade profunzimea fisurilor din stratul cornos şi împiedică apariţia altora noi. Pielea îşi recapătă flexibilitatea şi aspectul sănătos. Crema Tractopon în varianta cu uree 15% este indicată şi în îngrijirea pielii diabetice, predispusă spre uscăciune şi descuamare.

Tractopon reuneşte o gama de creme cu uree destinate tratamentului pielii uscate, aspre, îngrosate, care se descuamează sau are tendinţă la fisurare.

Tractopon - cremă cu 15% uree, prezentată în tuburi de 75 ml. Conţinutul în uree este suficient pentru îngrijirea zilnică a pielii predispuse spre uscăciune şi hiperkeratoză, a tegumentelor mâinilor suprasolicitate sau a zonelor caracterizate constituţional prin piele îngroşată (picioare, coate, genunchi). De asemenea, Tractopon este indicat in îngrijirea si hidratarea unghiilor.

INGREDIENTELE CREMEI TRACTOPON

Tractopon combină o bază emolientă puţin grasă cu ingrediente având proprietăţi benefice pentru pielea uscată, aspră sau/ şi cu tendinţă de a se îngroşa (de a dezvolta hiperkeratoza):

Ureea, pe lângă efectul de hidratare a stratului cornos (prin care ameliorează remarcabil aspectul pielii uscate, descuamate şi cu tendinţa de fisurare), înlătură pielea descuamată şi încetineşte creşterea excesivă sau haotică a stratului cornos care, datorită anumitor afecţiuni, se descuamează în mod accelerat sau produce zone îngroşate şi aspre care se transformă în calozităţi.

Vitamina F este un amestec de acizi graşi polinesaturaţi, dintre care acizii linoleic şi linolenic sunt esenţiali pentru piele. Aplicaţi topic, prin proprietăţile lor emoliente, protectoare şi nutritive, produc o ameliorare remarcabilă a pielii uscate, scuamoase şi devitalizate, deoarece au un rol important în regenerarea elementelor responsabile de menţinerea hidratării cutanate şi a flexibilităţii şi coeziunii stratului cornos.

Lanolina este formată dintr-un amestec de compuşi graşi foarte asemănători cu lipidele naturale ale pielii. Contribuie la înlocuirea şi menţinerea unui nivel optim de lipide în epiderm, păstrând flexibilitatea şi împiedicând deshidratarea şi descuamarea.

MOD DE UTILIZARE

Picioare

Tractopon cu 15% sau 30% uree: Aplicaţi o dată sau de două ori pe zi. Spălaţi şi uscaţi pielea, apoi aplicaţi crema printr-un masaj uşor, insistând în special pe zonele mai uscate şi aspre , precum şi la nivelul călcâielor fisurate. Folosirea regulată a cremei duce la obţinerea unor rezultate foarte bune. După aplicare, crema nu lasă film gras.

Tractopon cu 15% uree:

După un tratament la medicul podolog în urma căruia s-au îndepărtat sau redus calozităţile şi fisurile, folosirea regulată a cremei Tractopon prelungeşte perioada de bună stare a pielii şi încetineşte îngroşarea ei.

Ca o măsură generala de îngrijire a picioarelor, pentru un tegument nu foarte afectat de uscăciune, este suficientă aplicarea cremei de 2-4 ori pe săptămână, pentru a menţine pielea hidratată , moale şi cu un aspect sănătos.

General (mâini, genunchi, coate, gambe)

Tractopon cu 15% sau 30% uree: Aplicaţi o dată sau de două ori pe zi sau la două zile, în funcţie de uscăciunea şi asprimea pielii. Masaţi uşor, până la absorbirea cremei. După absorbţia cremei nu rămâne film gras.

Tractopon cu uree 15%: folosirea regulată protejează şi reface pielea mâinilor expuse la frig şi umezeală.

PRECAUŢII

Evitaţi aplicarea cremei pe zone cu soluţii de continuitate (tăieturi) şi pe fisuri care sângerează, deoarece ureea provoacă prurit la nivelul acestora.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: VECTEM S.A.

 

Cumparate frecvent impreuna:

35.00 Lei
120.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos