Lapte praf formule

Atunci cand mama nu are suficient lapte sau din cauza altor probleme nu isi poate hrani bebelusul la san,formulele de lapte pentru bebelusi reprezinta o varianta salvatoare.

Desi exista multe controverse atunci cand vine vorba despre formulelele de lapte praf, uneori acestea sunt necesare din anumite motive pentru alimentatia celui mic. Exista mamici care opteaza chiar pentru alimentarea mixta a bebelusui, atat cu lapte matern cat si cu lapte praf. Inainte de a alege modul de alimentare a bebelusului, este recomandata insa consultarea unui medic care poate oferi cea mai buna recomandare.

Exista cateva tipuri principale de lapte praf: pe baza de lapte de vaca, pe baza de lapte de soia, hipoalergenic si specializat.

Asa cum spuneam, alegerea tipului de lapte praf pe care il vei administra bebelusui ar trebui realizata consultandu-te cu medicul pediatru. Iar asta deoarece alegerea unei formule potrivite o vei face tinand cont de mai multe aspecte precum varsta bebelusului, compozitia laptelui praf, producatorul laptelui praf samd.

Dupa ce ai stabilit care este cel mai bun lapte praf pentru bebelusul tau, ar trebui sa vezi oferta pe care ti-am pregatit-o. Iar asta deoarece am ales doar cele mai bune formule de lapte praf pentru bebelusul tau, la cele mai bune preturi! Vezi si tu oferta noastra!

  Produsul a fost adaugat in cos