Motive pentru care laptele praf Topfer poate fi cel mai potrivit pentru bebeluşul tău

 

Esti in cautarea unei formule de lapte pentru sugari?

Iti recomandam sa alegi formula de lapte praf Topfer Lactana. Este o alternativa 100% sigura si benefica pentru copilul tau. Laptele matern este de departe laptele recomandat care ofera nutritie si protectie ideala copilului tau.

Alaptarea exclusiva la san ofera cel mai sanatos inceput de viata ! Laptele cu formula de la Topfer este o alternativa potrivita de la nastere si in primii ani din viata.

 

Laptele praf Topfer vs laptele matern

 

Comparativ cu laptele matern, unii nutrienti din formula de lapte praf Topfer sau din alte formule de lapte praf sunt absorbiti mai putin.

Apropierea formulelor de lapte praf fata de laptele matern ofera copilului necesarul pentru a se dezvolta armonios si sanatos.

Atentie: Laptele de vacă nu este potrivit ca băutură înainte de vârsta de 12 luni.

Majoritatea formulelor de lapte praf comercializate in Romania includ formele dominante din zer și cazeină, dedicate bebelușilor cu vârsta peste șase luni .

 

Alaptarea cu laptele praf Topfer LActana

Cele mai noi formule de lapte praf de la Topfer Lactana includ pe langa baza de zer si cazeina si nucleotide, acizi grași polinesaturați cu catenă lungă, prebiotice și o gândire nouă asupra conținutului de proteine.

Pe langa formulele de baza, avem si formule specializate pentru sugarii prematuri sau cei cu alergie la proteinele din laptele de vaca.

Dacă te-ai întrebat vreodată care este unul dintre cele mai bune variante de lapte praf pentru bebeluşul tău, venim în ajutorul tău şi îţi spunem că acest lapte praf Topfer Lactana este unul dintre ele.

 

Avantaje lapte de praf Topfer

 

Are o mulţime de avantaje, de care copilul tău se va putea bucura dacă consideri că se pliază pe ceea ce aveţi nevoie după consultarea în prealabil cu medicul pediatru pe care îl aveţi.

  • Laptele praf Topfer Lactana poate contribui la dezvoltarea copilului încă din primele luni de viaţă . Cum fiecare dintre noi ştie, un nou născut are nevoie de foarte mult ajutor pentru a se adapta la un nou mediu. Desigur, laptele matern îi poate oferi copilului toate oligomineralele şi nutrienţii de care are nevoie, însă atunci când din motive medicale sau din alte motive acest lucru nu mai este posibil, Laptele praf Topfer Lactana 1 este cea mai bună formulă pentru un nou născut. Se adaptează uşor sistemului slab dezvoltat al bebeluşului, astfel devenind foarte rapid tolerat.
  • Laptele praf Topfer conţine acizi graşi şi probiotice – exact ce are nevoie bebeluşul tău .Conţine acizi graşi polinesaturaţi care au rolul de a ajuta dezvoltarea membranelor celulare. De asemenea, în acest grup al acizilor graşi polinesaturaţi se regăseşte şi acidul docosahexaenoic şi cel arahidonic care asigură o dezvoltare corectă a vederii şi a creierului bebeluşului tău. Laptele praf Topfer Lactana ajută dezvoltarea alimentaţiei bebeluşui tău cu succes .Orice părinte îşi doreşte ca bebeluşul lui să parcurgă planul unei alimentaţii sănătoase. Alăptarea este foarte esenţială mai ales în primele 6 luni de viaţă, însă de la vârsta de 10 luni, Topfer îţi pune la dispoziţie o altă formulă de continuare pentru că bebeluşul tău are de la această vârstă alte nevoi.
  • Formulele de lapte praf Topfer respectă stadializarea pe vârste! Ca să îţi menţii copilul sănătos, cea mai bună soluţie este să alegi laptele Topfer potrivit pentru vârsta lui.
  • Pentru că prematurii au nevoie de o formula destinată lor, bebeluşii cu reflux gastroesofagian au nevoie de laptele cu formula destinată lor, laptele praf are reţete diferite în funcţie de vârsta copiilor şi nevoile lor nutritive.
  • Laptele praf Topfer este organic. S-a realizat prin prin prelucrarea laptelui de vacă, ca să se apropie tot mai mult de compozitia laptelui matern. Calitatea laptelui praf topfer Produs intr-un sistem extensiv HACCP laptele praf topfer reprezinta CALITATE. Standardele internationale Alimentare implementate in mod riguros confera calitatea formulelor de lapte praf. Pe langa sistemul de control de asigurare al calitatii producatorul german Topfer apeleaza in mod frecvent la expertize realizate de organisme externe si independente precum MUVA in Kempten .
  • Produs in Germania, laptele praf topfer are un istoric de peste 100 de ani. 100 de ani de calitate si inovatie. Producatorul Töpfer GmbH este implicat in dezvoltarea noilor formule de lapte praf potrivite copilului tau care sa se apropie din ce in ce mai mult de calitatea si consistenta laptelui matern.
  • Compania germana producatoare de formule de lapte pentru bebelusi si copii nu utilizeaza in procesul tehnologic pesticide, cum ar fi erbicidele, insecticidele sau fungicidele.

  Produsul a fost adaugat in cos