Klorane Ser pentru Strălucire cu Ceară de Magnolie 100ml

Klorane
59.00 Lei

Klorane Leave-in Citrus Spray 125ml

Klorane
61.00 Lei

Ingrijirea parului – leave in

Exista momente in care doresti sa oferi parului mai multa stralucire si mai mult volum insa timpul nu iti permite sa il speli folosind samponul preferat. In astfel de momente, balsamul de par leave in poate fi o solutie foarte utila.

In general, balsamul de par leave in este folosit in cazul in care parul este deteriorat, dar poate fi folosit si pentru coafarea parului cret, cu fir gros.

Se deosebeste de balsamul de par emolient prin faptul ca nu necesita clatire dupa aplicare. Practic, poate fi asemanat cu agentul de styling. Are o textura nu foarte densa, garantand totodata hidratare si elasticitate parului, facandu-l astfel mult mai atragator.

Se aplica direct pe parul umed iar mai apoi se maseaza scalpul si parul in mod uniform. La final, parul poate fi coafat in functie de propriile preferinte.

Parul va avea astfel un aspect sanatos, ordonat, va fi neted si totodata se va bucura de mai multa stralucire. Varfurile deteriorate vor fi reparate si protejate, parul devenind mult mai usor de manevrat.

Alege si tu balsamul leave in preferat din oferta Farmaciei Arsene si va deveni rapid unul dintre produsele de ingrijire pe care le vei adora.

  Produsul a fost adaugat in cos