Produsul a fost adaugat in cos

MemoPlus, 60 tablete

Cod produs: 843

Producător: Wallmark

28.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

MemoPlus este un produs de înaltă calitate ce conţine 4 ingrediente atent selecţionate pentru îmbunătăţirea concentrării şi a memoriei. Datorită conţinutului de Ginkgo Biloba, MemoPlus stimulează memoria şi activitatea cerebrală.

MemoPlus conţine 4 ingrediente active atent selecţionate.

Ginkgo biloba ajută la menţinerea sănătăţii creierului (ex: ajută la menţinerea concentrării în perioadele de efort intelectual). Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, având o vârstă estimată la circa 200 milioane ani (substanţele active care se regăsesc în frunzele de ginkgo biloba - ginkgo flavon - glicozide, terpenolactone - îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivel cerebral contribuind la menţinerea sănătăţii funcţiilor cognitive şi de memorare).

Cafeina este o substanţă care se regăseşte în boabele de cafea şi în frunzele de ceai. Aceasta contribuie la susţinerea performanţelor intelectuale, îmbunătăţind atenţia şi reducând oboseala. De asemenea, cafeina creşte eficienţa activităţilor fizice şi mentale.

Vitamina B6 (Piridoxina) are o importanţă deosebită pentru funcţionarea corectă a sistemului nervos şi ajută totodată la menţinerea unui tonus ridicat.

Magneziul este unul din cele mai importante minerale necesar funcţionării optime a sistemului muscular şi nervos.

Când este indicat să folosiţi MemoPlus:

  • în perioadele de activitate intelectuală intensă (de învăţare);
  • în perioadele în care este necesară sporirea concentrării şi a rezistenţei psihice şi fizice.

Memoplus este produsul ideal pentru elevi şi studenţi.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă zilnic - de preferat în timpul meselor. Datorită conţinutului de cafeină se recomandă a NU se administra seara.

Efecte:

  • Ginkgo Biloba contribuie la îmbunătăţirea capacităţii de memorare;
  • Cafeina susţine capacitatea de concentrare şi este adecvată în caz de oboseală psihică şi fizică;
  • Magneziul acţionează pozitiv asupra funcţionării corecte a sistemului nervos şi muscular.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.

Producător: WALMARK, Cehia.

Cumparate frecvent impreuna:

23.00 Lei
28.00 Lei
37.00 Lei
39.00 Lei 54.00 Lei
  • - 28%
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos