Produsul a fost adaugat in cos

Osteocynesine, 60 comprimate

Cod produs: 655

Producător: Boiron

0.00 Lei

Fara stoc

Se elibereaza numai de la sediile Farmaciei Arsene!

Se elibereaza fara reteta, numai de la sediile Farmaciei Arsene !

Tratamentul homeopatic al unor tulburări ale metabolismului calciului: decalcifiere, tulburări de creştere la copii, consolidarea fracturilor, convalescenţă.

Compoziţie:

Fiecare comprimat conţine:

Calcarea carbonica ostrearum 3 DH 75 mg
Calcarea fluorica 3 DH 75 mg
Calcarea phosphorica 3 DH 75 mg

şi excipienţi: zahăr, lactoză, stearat de magneziu.

Contraindicaţii

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului.

Precauţii

Medicamentul conţine zahăr şi lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Sarcina şi alăptarea

Osteocynesine se poate administra în timpul sarcinii numai după evaluarea de către medic a raportului beneficiu terapeutic matern/risc asupra embrionului sau fătului. Osteocynesine se poate administra în timpul alăptării.

Doze şi mod de administrare

Doza recomandată este de 2 comprimate Osteocynesine de 2 sau 3 ori pe zi. Medicamentele homeopatice se administrează cu 30 de minute înainte de sau după ingestia de alimente sau lichide.

Comprimatele se lasă să se dizolve în gură (nu se înghit).

Datorită formei farmaceutice inadecvate, medicamentul nu este recomandat la copii cu vârsta sub 6 ani.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Laboratoires Boiron

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos