Celadrin 60 capsule

Wake spol
69.50 Lei

Celadrin Unguent Forte 40gr

Wake spol
45.00 Lei

Mobilitate și articulații sănătoase

Odata cu inaintarea in varsta, articulatiile sufera degradari in urma carora mobilitatea si flexibilitatea au de suferit. Cu toate acestea, problemele de articulatii nu apar doar in cazul persoanelor in varsta, ci si tinerii se plang de dureri de articulatii. In cazul acestora, problemele sunt cauzate cel mai adesea de un stil de viata nesanatos.

Articulatiile vor fi sanatoase mai mult timp atunci cand avem grija de alimentatia pe care o consumam. Ar trebui sa oferim organismului in fiecare zi elemente precum vitamina D, calciu, fosfor si magneziu. Acestea pot fi obtinute atat din alimente precum produsele lactate cat si cu ajutorul suplimentelor alimentare.

Sportul este si el necesar pentru ca sanatatea articulatiilor sa fie pastrata la un nivel inalt. Alcoolul este, de asemenea, un factor care poate dauna sanatatii articulatiilor.

Suplimentele alimentare, medicamentele dar gelurile pentru articulatii se pot dovedi a fi la randul lor de mare ajutor pentru calmarea durerilor de articulatii, dar si pentru a le preveni.

  Produsul a fost adaugat in cos