Produsul a fost adaugat in cos

OsteoAktiv 20 comprimate efervescente

Cod produs: 239

Producător: Worwag Pharma

39.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Contribuie la menținerea sănătății sistemului osos; conține calciu, magneziu, fluor, vitamina D3 și vitamina K. Pentru menținerea sănătății sistemului osos, o dietă normală trebuie să asigure necesarul de calciu, precum și pe cel de magneziu și vitamina K.

Ingrediente: Vitamina D3, Vitamina K, Calciu, Magneziu, Fluor.

1 comprimat efervescent de OsteoAktiv este o suplimentare rezonabilă pentru aportul normal de vitamine din alimentație și susține sănătatea organismului.

Fluorul crește numărul celulelor care stau la baza dezvoltării și regenerării oaselor. Astfel contrinuie la formarea, păstrarea și întreținerea masei osoase.

Vitamina K are importanță decisivă pentru stabilitatea oaselor.

Vitamina D3 contribuie la absorbția normală a calciului din intestine și la menținerea nivelurilor normale de calciu în sânge.

Recomandare de administrare:

Zilnic dizolvați într-un pahar cu apă 1 comprimat efervescent de OsteoAktiv.

A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării.

Notificator: Worwag Pharma, Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos