Produsul a fost adaugat in cos

Proenzi ArtroStop Rapid+, 60 tablete

Cod produs: 241

Producător: Wallmark

54.59 Lei

Fara stoc

Cantitate

Proenzi ArtroStop Rapid+ este cel mai eficient şi inovator produs din gama Proenzi ArtroStop. Proenzi ArtroStop Rapid+ conţine Boswellin - extract din scoarţa arborelui Boswellia serrata, pentru sănătatea articulaţiilor.

Ingrediente: Glucozamin sulfat, Condroitin sulfat, Boswellin, Colagen tip II, Vitamina C.

Conţine, de asemenea, glucozamin sulfat şi condroitin sulfat - substanţe care sunt componente ale structurii cartilajelor articulare - precum şi complexul unic ExPur, ce are în compoziţie colagen tip II şi vitamina C.

Glucozamin sulfat şi condroitin sulfat sunt componente constructive esenţiale ale structurii cartilajelor articulare şi ale altor ţesuturi conjunctive - oase, ligamente şi tendoane.

Boswellin-ul contribuie la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor.

Complexul ExPur este o combinaţie unică de colagen tip II şi vitamina C.

Colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare.

Vitamina C participă la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea oaselor şi articulaţiilor.

Efecte:

 • Boswellin ajută la menţinerea sănătăţii, elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiilor;
 • vitamina C sprijină formarea colagenului folosit în funcţionarea normală a cartilajelor şi oaselor;
 • glucozamina şi condroitina sunt componente constructive esenţiale ale structurii cartilajelor articulare şi ale altor ţesuturi conjunctive;
 • colagenul de tip II este o componentă structurală de bază a cartilajelor articulare;
 • este recomandat în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate în exces).

Cum acţionează glucozaminul şi condroitinul sulfat?

Condrocitele (celule ale ţesutului cartilaginos) folosesc glucozamina pentru a forma molecule mai mari numite glicozaminoglicani (prescurtat GAG). Aceştia participă la formarea matricei cartilajului articular. Condroitina este unul dintre glicozaminoglicanii cartilajului articular.

Care sunt beneficiile complexului ExPur ?

Complexul ExPur este o combinaţie specială de colagen tip II şi vitamina C. Colagenul de tip II face parte dintr-o nouă generaţie de substanţe, cunoscută sub denumirea generică de colageni. Deoarece colagenul de tip II acţionează în mod eficient doar în cantităţi foarte mici, este extrem de important să se asigure un nivel foarte ridicat de puritate a acestuia (aşa numitul grad Extrem de Puritate). Vitamina C are un rol important în formarea normală a colagenului, sprijinind bunafuncţionare a sistemului osos.

Ce este Boswellin?

Boswellin este un extract patentat din scoarţa arborelui Boswellia serrata. Acesta ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi sprijină elasticitatea şi flexibilitatea articulaţiilor.

Pentru ce este recomandat produsul Proenzi ArtroStop Rapid+?

 • pentru sprijinirea sănătăţii tuturor articulaţiilor - articulaţiile genunchiului, articulaţiile şoldului, articulaţiile mâinii şi coloanei vertebrale;
 • în cazurile de suprasolicitare mecanică a articulaţiilor (muncă fizică solicitantă, sport, greutate peste limite normale).

Ce puteţi face pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor?

 • Consumaţi cel puţin 2 l de lichid pe zi;
 • Adoptaţi o dietă sănătoasă, variată, bogată în vitamine, minerale şi oligoelemente;
 • Păstraţi-vă greutatea în limitele normale;
 • Dacă suferiţi de obezitate sau greutate în exces, adresaţi-vă medicului pentru stabilirea unui program de slăbire;
 • Asiguraţi-vă că efectuaţi mişcare fizică regulată (inclusiv sporturi precum alergat, înot, gimnastică, mers pe bicicletă).

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă de 3 ori pe zi, după mese, luată cu o cantitate suficientă de lichid. Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni, pentru eficienţă optimă.

Se recomandă cura cu Proenzi ArtroStop Rapid+ timp de 3 luni consecutiv, apoi următoarele 2 luni continuaţi să folosiţi Proenzi ArtroStop Hyal. Repetaţi aceste cure de 2 ori pe an, dacă este necesar.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porţia zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se administra copiilor, femeilor gravide sau care alăptează.

Producător : Proenzi s.r.o., Cehia.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos