Produsul a fost adaugat in cos

Proenzi Probeven, Sulfat de glucozamină, 60 comprimate filmate

Cod produs: 240

Producător: Wallmark

0.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Probeven aparține grupului numit alte medicamente antireumatice și antiinflamatoare nesteroidiene. Probeven este utilizat pentru ameliorarea simptomelor artrozei genunchiului, de intensitate ușoară până la moderată. Artroza este un tip de degenerare a articulației, ale cărei simptome sunt: rigiditate, durere la mișcare, la urcarea scărilor sau la mersul pe jos.

Ce conţine Probeven

Substanţa activă este glucozamină sulfat. Un comprimat filmat conţine sulfat de glucozamină x clorură de sodiu 942 mg, echivalent cu sulfat de glucozamină 750 mg şi cu glucozamină 589 mg.

NU LUAŢI Probeven dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la:

  • glucozamină sau la oricare dintre celelalte componente ale Probeven.
  • crustacee, deoarece Probeven este fabricat din crustacee.

Aveți grijă deosebită când utilizați Probeven dacă:

  • aveţi toleranţă scăzută la glucoză. Se recomandă să vă controlaţi glicemia mai frecvent la începerea tratamentului cu Probeven.
  • aveţi o diminuare a funcţiilor rinichilor sau ficatului, deoarece la aceste grupuri de pacienţi, nu au fost efectuate studii, nu se pot face recomandări referitoare la doză.
  • aveţi un factor de risc cunoscut pentru boli de inimă (cardiovasculare), deoarece la pacienţii trataţi cu Probeven, în câteva cazuri, a fost observată hipercolesterolemie.
  • suferiţi de astm bronşic. Când începeţi tratamentul cu Probeven, trebuie să aveţi în vedere posibilitatea agravării simptomelor astmului bronşic.
  • aveţi o inflamaţie a articulaţiei însoţită de înroşire şi căldură, rigiditate persistentă a articulaţiei, durere a articulaţiei după repaus, durere la nivelul mai multor articulaţii, creşterea temperaturii corporale şi scăderea greutăţii corpului, deoarece acestea pot fi simptome ale unor boli mai grave precum po- liartrita reumatoidă, lupus eritematos sistemic, gută, tumori.

Sarcina și alăptarea: Probeven nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Nu se recomandă utilizarea Probeven în timpul alăptării.

Informaţii importante privind unele componente ale Probeven

Acest medicament conţine 76 mg sodiu pe comprimat filmat. Trebuie luat în considerare acest lucru dacă urmaţi o dietă cu restricţie de sodiu.

Probeven conţine lactoză. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament. Probeven conţine lecitină din soia.

Dacă aveţi alergie la arahide sau soia nu utilizaţi acest medicament.

Cum să luați Probeven:

Luaţi întotdeauna Probeven exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Un comprimat filmat Probeven trebuie administrat de două ori pe zi sau două comprimate filmate Probeven luate o dată pe zi. Comprimatele trebuie înghiţite întregi, cu apă.

Probeven nu este indicat pentru tratamentul simptomelor dureroase acute (dureri severe de scurtă durată instalate rapid). Ameliorarea simptomelor (în special ameliorarea durerii) poate să nu fie resimţită decât după câteva săptămâni de tratament sau, în unele cazuri, chiar mai mult timp. Dacă după 2-3 luni de tratament nu se înregistrează nicio ameliorare a simptomelor, continuarea tratamentului cu Probeven trebuie reevaluată şi trebuie solicitat sfatul medicului.

Copii şi adolescenţi

Probeven nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani, datorită lipsei datelor privind siguranţa şi eficacitatea.

Vârstnici

Nu este necesară modificarea dozelor, atunci când sunt trataţi pacienţii vârstnici, care nu au alte afecţiuni, totuşi medicul va decide care este doza pentru dumneavoastră.

Pacienţi cu insuficienţă renală şi/sau hepatică

Nu pot fi făcute recomandări cu privire la doze, deoarece nu au fost efectuate studii la aceste grupuri de pacienţi.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul, deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producători: Chanelle Medical Ltd., Irlanda; WALMARK, Republica Cehă; Millmount Healthcare Ltd., Irlanda.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos