Produsul a fost adaugat in cos

RHEUMASTOP, 30 plicuri

Cod produs: 242

Producător: Hyllan Pharma

96.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicaţii terapeutice: util în suprasolicitarea mecanică a articulaţiilor (efort fizic intens, obezitate); adjuvant în îmbunătăţirea proprietăţilor mecanice şi rezistenţei articulaţtiilor; adjuvant în încetinirea procesului de distrugere a cartilajului articular.

Ingrediente: sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, extract hidroalcoolic din rădăcini de Gheara - diavolului.

Beneficii:

Rheumastop este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor membrelor şi coloanei vertebrale, prezintă efecte pozitive în cazurile de suprasolicitare mecanică şi în recuperarea articulară dupa traumatisme ale aparatului locomotor. Asigură un aport optim al substanţelor necesare structurii şi acţiunii cartilajelor, stimulează sinteza de colagen, având efecte benefice asupra funcţionării articulaţiilor, în sensul îmbunătăţirii proprietăţilor mecanice şi rezistenţei acestora.

Glucozamina este o substanţă prezentă în mod natural în organismul uman, ca element fundamental în sinteza colagenului şi a altor substanţţte responsabile de buna structură şi funcţionalitate a cartilajelor articulare. Au fost demonstrate efectele sale antiinflamatorii, cât şi rolul esenţial în refacerea cartilajului articular. Modificările articulare de tip degenerativ, inflamator sau post-traumatice au ca şi consecinţe directe îngustarea catilajului articular şi scăderea concentraţiei de glucozamină.

Sulfatul de condroitină este molecula proteică mare (proteoglican) care influenţează elasticitatea articulaţiilor. Studiile indică eficienţa condroitinei în reducerea durerilor la persoanele suferind de osteoartrită. Sulfatul de condroitină stopeaza distrugerea cartilajelor, în timp ce glucozamina ajută la refacerea acestora.

Gheara-diavolului este o plantă originară din sud-estul Africii, utilizată cu precădere în tratarea durerilor şi inflamaţiilor de orice tip. Datorită compoziţiei chimice complexe, reprezintă un puternic analgezic, antipiretic, antiinflamator, antihipertensiv, diuretic, laxativ. Stimulează acţiunea limfocitelor şi secreţia de interleukine, are efect antioxidant, eliminând radicali liberi din organism, hipoglicemiant, antiagregant plachetar, fluidificând patul vascular, protector cardiac în aritmiile ventriculare hiperkinetice, efect cronotrop negativ, efect inotrop pozitiv, stimulează apetitul, coleretic, tonic amar, tonic hepatic şi al vezicii biliare, stimulent pe musculatură uterină, determinând contracţii uterine.

Mod de administrare:

Se recomandă administrarea unui plic pe zi, dizolvat într-un pahar cu apă, în timpul meselor, timp de 2-3 luni.

Pentru a obţine un efect maxim se recomandă efectuarea a 2-3 cure pe an.

Contraindicaţii:

Nu se recomandă administrarea la gravide sau în perioada alăptării, precum şi în cazul persoanelor cu ulcer gastric şi duodenal sau hemofilie.

Se recomandă utilizarea cu prudenţă la persoanele diabetice.

Condroitina, având o structură asemănătoare heparinei, nu se administrează persoanelor sub tratament anticoagulant.

Producător: Fabiol SA, România.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos