Kolodium forte 10ml

Neofyt Republica Cehă
25.00 Lei

Wortie spray contra verucilor

Vitalia
49.00 Lei

Wortie tratament de indepartare a verucilor

Vitalia
66.00 Lei

Negi

Negii mai sunt cunoscuti si cu denumirea de veruci si apar din cauza unei familii foarte numeroase de virusi cu numele de papilomavirusul uman HPV. Acestia apar atat in zonele genitale dar si la cele nongenitale ale corpului. Practic, acest virus poate patrunde foarte usor in corp atunci cand exista mici rani.

Copiii sunt, de regula, mai expusi la acest virus deoarece organismul lor inca nu are imunitate impotriva tulpinelor de HPV. La fel de predispuse sunt si persoanele care au un sistem imunitar slabit, care sufera de diabet sau de boli auto-imune precum si persoanele care au probleme cu transpiratia excesiva.

Negii pot fi comuni, cei care apar pe fata, pe trunchi sau pe membre, sau plantari, care apar in zona talpilor. Mai exista, de asemenea, si negi genitali, veruci peri-unghiale sau leziuni pe mucoase.

Daca ai probleme cu negii si vrei sa scapi de ei fara batai de cap, atunci ti-am pregatit produse cu care poti scapa usor de negi. Foloseste-le si tu iar rezultatele nu te vor dezamagi!

  Produsul a fost adaugat in cos