Produsul a fost adaugat in cos

Wortie tratament de indepartare a verucilor

Cod produs: 5299

Producător: Vitalia

66.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Wortie îngheaţă cu precizie veruca vulgară sau pe cea plantară graţie aplicatorului său unic. Forma rotunjită a aplicatorului Wortie permite o aplicare precisă, limitată la suprafaţa verucii vulgare sau verucii plantare, astfel evitându-se contactul cu pielea sănătoasă din jur şi rezultând o aplicare mai puţin dureroasă.

Da, Wortie este sigur pentru copii.

Designul unic al lui Wortie are avantajul de a face tratamentul unei veruci vulgare sau plantare mai rapid, în timp ce se evită contactul direct dintre piele şi gazul lichid din recipientul cu aerosol. Având în vedere faptul că Wortie elimină produsul de răcire prin intermediul unui aplicator metalic, puterea de îngheţare poate fi controlată prin intermediul presiunii aplicate recipientului în timpul aplicării. Mai multă presiune înseamnă o suprafaţă mai mare a aplicatorului metalic care atinge pielea, rezultând o zonă mai mare de piele supusă procesului de îngheţare. Dacă se aplică o presiune mai mică, contactul este minimalizat, putând trata astfel veruci vulgare sau plantare de mai mici dimensiuni. Wortie poate fi folosit de copiii cu vârste mai mari de 4 ani.

Ingredientul pe care îl conţine Wortie nu prezintă niciun risc pentru femei în timpul sarcinii şi al alăptatului. Dacă aveţi însă rezerve în privinţa tratamentului unei veruci vulgare sau plantare în timpul sarcinii sau alăptatului, consultaţi medicul de familie.

Pot folosi Wortie în asociere cu alte produse?

Nu există nicio interacţiune cunoscută între Wortie şi alte medicamente. Pentru mai multe întrebări referitoare la folosirea lui Wortie în combinaţie cu alte produse, vă sfătuim să consultaţi medicul de familie.

Mod de utilizare:

1. Scoateţi capacul şi aşezaţi recipientul pe o masă sau o suprafaţă plată ţinându-l de partea superioara(gât).

2. Ţineţi bine gâtul recipientului între degetul mare şi arătător, rasuciti vârful sub formă de con în sensul invers acelor de ceasornic cu cealaltă mână şi apăsaţi ferm pe el timp de 3 secunde, fără a atinge aplicatorul metalic. Veti auzi sunetul de activare (un hâsâit).

3. Asigură-te că vârful sub formă de con se răsuceşte automat în poziţia zero pentru a bloca sistemul înainte de aplicarea produsului. Aşteaptă timp de 2 secunde în timp ce aplicatorul metalic îngheaţă.

4. Aplicaţi cu precizie aplicatorul metalic îngheţat pe veruca vulgară (mână) timp de 20 de secunde sau pe veruca plantară (picior) timp de 40 de secunde pentru a o îngheţa.

Când puneţi aplicatorul îngheţat Wortie pe veruca vulgară sau plantară, s-ar putea să resimţiţi o uşoară senzaţie dureroasă ca rezultat al procesului de îngheţare. E un lucru normal şi senzaţia va dispărea în decurs de câteva ore.

Dacă nu mai îngheaţă după activare, recipientul e gol. Wortie poate fi folosit pentru 18 aplicări.

Cumparate frecvent impreuna:

58.00 Lei
143.50 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos