Produsul a fost adaugat in cos

Bioderma ABCDerm Cold-Cream Cremă 40ml

Cod produs: 290

Producător: Bioderma

32.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicatii:
Piele normala si uscata, expusa stresului extern.

Cremă de faţă cu efect nutritiv şi protector pentru sugari şi copii, formulată în acord cu Angajamentul pentru Siguranţa Dermatologică ABCDerm. Pentru piele normal/uscată sensibilă la factori externi (vânt, frig, apă dură, etc.).

Proprietăţi:

Conţine ingredienţi dermatologic activi, bogaţi în acizi graşi esenţiali, pentru a ajuta la refacerea funcţiei de barieră a epidermului şi îmbunătăţeşte capacitatea pielii de a reţine apa. Textura sa cremoasă (emulsie apă-în-ulei) reduce pe termen lung senzaţia de piele care ţine, disconfortul şi uscăciunea.

Toleranţă excelentă la nivelul pileii.

Utilizare:

Aplicaţi ABCDerm Cold-Cream o dată sau de două ori pe zi pe pielea care a fost curăţată în prealabil cu un produs de igienă ABCDerm şi apoi uscată cu grijă. Poate fi utilizată pentru nou-născuţi, cu excepţia prematurilor. După utilizare, închideţi bine recipientul.

Angajamentul pentru Siguranţa Dermatologică ABCDerm:

Expertă în Biologia cutanată, cercetarea avansată Bioderma vizează reinstaurarea şi păstrarea echilibrului natural al fiecărui tip de piele, mai ales al celei sensibile de bebeluş. Ingredientele pure alese cu grijă împreună cu respectarea fragilităţii pielii bebeluşului sunt principiile de bază ale noii game ABCDerm al cărui angajament garantat dermatologic asigură următoarele promisiuni:

  • SIGURANŢĂ - Reducerea riscului de alergii graţie selectării riguroase a ingredientelor. Utilizarea unui parfum non-alergen.
  • EFICACITATE - Selectarea celor mai pure ingrediente active, în doze optime, pentru o eficienţă dermatologică dovedită şi respect total pentru piele.
  • TOLERANŢĂ - Număr limitat de ingrediente pentru a garanta siguranţa şi comfort.
  • MONITORIZARE - Monitorizarea permanentă a produselor, de la producţie la punctul de vânzare, pentru o utilizare în completă siguranţă.

Producător: Laboratoire Dermatologique Bioderma, Franţa.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos