Sedivitax, 30 capsule

Aboca
48.00 Lei

Bio-Melatonină 30 tablete filmate

Pharma Nord
39.00 Lei

Doppelherz Aktiv Sleep Well 20 comprimate

Queisser PHARMA
25.00 Lei

Sedacur forte 30 comprimate

Schaper & Brumer GmbH
26.00 Lei

Somnix Spray 20 ml

Labomar
60.50 Lei

Dormolin, 30 capsule

Sun Wafe Pharma
27.50 Lei

Vitoral nocturn spray oral 25ml

41.66 Lei

Sedivitax, plicuri de ceai

Aboca
25.00 Lei

Probleme de somn

In urma unui studiu realizat de American Academy of Sleep Medicine procentajul adultilor care spun ca au probleme de somn este de 30%, un procent aflat in crestere. Foarte multi dintre ei au declarat ca apeleaza la somnifere sau suplimente naturale  pentru a putea adormi mai usor.Cele mai frecvente simptome legate de somn sunt insomnia si somnolenta diurna excesiva. Insomnia este dificultatea de a adormi, de a mentine starea de somn sau prezenta unei senzatii de somn neodihnitor. Somnolenta diurna excesiva este tendinta de a adormi in timpul perioadelor din zi in care in mod obisnuit nu se doarme.

Tulburarile de somn  cauzeaza incapacitatea de a adormi si sunt declansate de diferiti factori. Cele mai frecvente probleme de somn sunt: insomnia, narcolepsia si hipersomnia. Iritabilitatea, oboseala, problemele de concentrare precum si stresul cauzeaza adesea tulburarile de somn.

Inainte de a urma un tratament impotriva tulburarilor de somn, trebuie descoperita cauza acestora.

Sprayurile cu melatonina ,suplimentele standardizate din plante pot fi folosite si ele pentru a adormi mai usor, evitand astfel problemele de somn.

  Produsul a fost adaugat in cos