Produsul a fost adaugat in cos

Sedivitax, plicuri de ceai

Cod produs: 930

Producător: Aboca

25.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Sedivitax ceai este o formulă studiată pentru a favoriza somnul şi pentru a îmbunătăţi calitatea acestuia. Produsul este de asemenea indicat şi în timpul zilei pentru a elibera tensiunile şi pentru a promova relaxarea. Această dublă acţiune este importantă deoarece un somn fiziologic se obţine atunci când organismul reuşeşte să menţină o stare echilibrată de linişte chiar şi în timpul zilei astfel încât seara să fie deja predispus la odihna de noapte.

În fapt mulţi factori sunt legaţi de activităţile cotidiene care concurează la creearea unei condiţii de stres şi care aduc organismul într-o stare de vigilenţă sporită care seara poate interfera cu începutul normal şi cu menţinerea somnului.

Acţiunea produsului Sedivitax ceai se datorează asocierii sinergice a Roiniţei cu extracte liofilizate din Muşeţel şi în special complexului brevetat Passiflo2-LMF obţinut prin combinarea a două fracţii extractive cu titru ridicat de flavonoide, care sporesc cunoscutele proprietăţi liniştitoare ale Florii Pasiunii şi care favorizează somnul.

Ingrediente: Frunze de Floarea Pasiunii (Passiflora Incarnata), frunze de Roiniţă (Mellisa officinalis), flori de Muşeţel, rădăcină de Lemn Dulce, extract liofilizat de Muşeţel, , aromă naturală de portocal, extract liofilizat multifracţionat de Floarea Pasiunii.

Mod de utilizare:

  • Se recomandă administrarea unei ceşti de ceai seara, pentru a facilita somnul şi pentru a îmbunătăţi calitatea acestuia.
  • În caz de nevoie, se recomandă o ceaşcă de ceai dimineaţa, pentru a elibera tensiunile din timpul zilei şi pentru a promova relaxarea.

Un plic este suficient pentru a prepara o ceaşcă de ceai (circa 200 ml). Turnaţi apa fierbinte într-o ceaşcă ce conţine plicul de ceai şi menţineţi infuzia timp de 5-7 minute având grijă să păstraţi acoperită ceaşca pentru a nu se elibera substanţele volatile.

Avertizări:

A nu de depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Producător: ABOCA Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos