Produsul a fost adaugat in cos

Aflubin picături orale soluţie 50 ml

Cod produs: 401

Producător: Omega Pharma

26.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Aflubin este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul gripei şi răcelii.

Acest medicament este un compus format din diferite remedii homeopate unice. Combinaţia specifică de componente care se completează unul pe altul în privinţa eficacităţii conduce la o gamă mai largă de indicaţii, crescând siguranţa şi simplificând tratamentul.

Homeopatia va fi înţeleasă ca o terapie de reglare care ameliorează şi vindecă afecţiunile acute şi cronice.

Indicaţii: Acest medicament este utilizat în mod tradiţional, conform principiilor terapeutice homeopate, pentru ameliorarea simptomelor gripei, infecţiilor gripale şi răcelii, precum şi ca tratament adjuvant în dureri la nivelul membrelor şi a altor simptome reumatice asociate. Aflubin este indicat administrării la adulţi.

ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI AFLUBIN

Nu utilizaţi Aflubin: dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la substanţele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Aflubin.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Aflubin: La începutul tratamentului cu medicamente homeopate, poate să apară o agravare temporară a simptomelor preexistente (agravare iniţială), datorită stimulării sistemului imunitar al organismului. Această stare nu constituie un pericol. Un tratament continuu, inadecvat, poate determina apariţia unor noi simptome. Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influenţată de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viaţă, de stimulente, alcool etilic şi tutun. Dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 7 zile de utilizare a Aflubin, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări.

Utilizarea altor medicamente: Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.

Până în prezent nu există informaţii cu privire la interacţiuni cu alte medicamente.

Utilizarea Aflubin împreună cu alimente şi băuturi: Pentru a asigura o eficacitate maximă, Aflubin trebuie administrat cu 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin o oră după masă. Aflubin poate fi administrat ca atare sau diluat în prealabil într-o cantitate mică de apă.

Sarcina şi alăptarea: Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de lua orice medicament. Până în prezent, nu sunt disponibile informaţii legate de posibilele riscuri ale utilizării Aflubin în timpul sarcinii sau alăptării. Vă rugăm să luaţi în considerare conţinutul de alcool etilic 43% (m/m).

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Aflubin nu afectează capacitatea de a conduce şi de a folosi utilaje. Vă rugăm să luaţi în considerare conţinutul de alcool etilic 43% (m/m).

Informaţii importante despre unele componente ale Aflubin: Acest medicament conţine 50,6 vol % alcool (etanol), adică până la 160 mg per doză, echivalent cu 4 ml bere, 1,7 ml vin per doză. Poate fi dăunător persoanelor cu etilism.

Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri cu risc crescut cum sunt pacienţi cu boli hepatice sau epilepsie.

CUM SĂ UTILIZAŢI AFLUBIN

Utilizaţi întotdeauna Aflubin exact aşa cum se recomandă în prospect. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

1. Iniţierea tratamentului (ziua 1 şi ziua 2 de tratament):

 

Doză

Mod de administrare

Adulţi

10 picături

La început, la fiecare 30 - 60 de minute (maxim de 8 ori / zi). O dată cu ameliorarea simptomelor, frecvenţa administrării dozelor trebuie redusă la de 3 ori /zi.

Dacă nu există nicio ameliorare a simptomelor, administrarea trebuie continuată conform tabelului 2:

2. Continuarea tratamentului:

 

Doză

Mod de administrare

Adulţi

10 picături

De 3 ori /zi.

3. Tratament preventiv (profilactic) obişnuit la începutul sezonului rece sau înainte de anotimpul gripei:

 

Doză

Mod de administrare

Adulţi

10 picături

De 2 ori /zi pentru o perioadă de 3 săptămâni.

Tratamentul profilactic în situaţii acute după expunere la temperaturi extrem de scăzute sau după contactul cu persoane suferind de gripă:

 

Doză

Mod de administrare

Adulţi

10 picături

De 2 ori /zi pentru o perioadă de 2 zile.

Aflubin trebuie administrat cu cel puţin 30 de minute înainte de masă sau cu cel puţin 1 oră după masă pentru a asigura o eficacitate maximă.

Acest medicament poate fi administrat ca atare sau diluat în prealabil într-o cantitate mică de apă. Utilizarea Aflubin nu se recomandă la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani deoarece nu sunt disponibile suficiente date privind siguranţa şi eficacitatea la acest grup de vârstă şi datorită conţinutului în alcool etilic.

Ce conţine Aflubin

Substanţele active conţinute într-un 1 ml sunt: Gentiana lutea D1 0,01 ml, Aconitum napellus D6 0,1 ml, Bryonia eretica D6 0,1 ml, Ferrum phosphoricum D12 0,1 ml, Acidum sarcolacticum D12 0,1 ml.

Celelalte componente sunt: alcool etilic, apă purificată.

Fabricantul: Richard Bittner AG

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos