Produsul a fost adaugat in cos

Parusan Sampon Femei 200ml + Tonic 200ml

Cod produs: 4751

Producător:

87.00 Lei

118.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

PARUSAN Şampon Stimulator este un concentrat de nutrienţi care asigură în mod direct aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi al rădăcinii firului de păr.

Pe lângă numeroasele ingrediente de calitate superioară (biotină, L-arginină, vitamina E) conţine în mod suplimentar un extract conceput special care opreşte căderea părului şi accelerează semnificativ creşterea acestuia. Această concluzie a fost confirmată în urma unui studiu efectuat privind căderea părului.

PARUSAN Tonic Energizant este un concentrat de nutrienţi care asigură în mod direct aprovizionarea cu substanţe nutritive concentrate la nivelul scalpului şi al rădăcinii firului de păr. Pe lângă numeroasele ingrediente de calitate superioară (biotină, L-arginină, vitamina E) conţine în mod suplimentar un extract conceput special care opreşte căderea pârului şi accelerează semnificativ creşterea acestuia. Această concluzie a fost confirmată în urma unui studiu efectuat privind căderea părului.

Utilizare:

PARUSAN Tonic Energizant se aplică uşor, după spălarea părului, prin masarea pielii capului.

Nu se clăteşte, se lasă să se usuce, iar părul poate fi coafat în mod obişnuit.

Utilizaţi şi PARUSAN Şampon Stimulator.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos