Frottee Sampon Uscat Floral 200 ml

Rufin Cosmetic Germany
19.00 Lei

Frottee Sampon Uscat Clasic 200 ml

Rufin Cosmetic Germany
18.50 Lei

Klorane sampon uscat cu urzica 150ml

Klorane
42.00 Lei 60.00 Lei
  • - 30%

Klorane Şampon Uscat cu Lapte de Ovăz 150ml

Klorane
60.00 Lei

KLORANE Şampon uscat antiseboreic cu urzică 150 ml + 150 ml

Klorane
78.00 Lei 120.00 Lei
  • - 35%

Ingrijirea parului – sampon uscat

Un par frumos si sanatos are neaparata nevoie de ingrijire zilnica utilizand un sampon cat mai bun. Samponul uscat poate fi o solutie la indemana, mai ales tinand cont de faptul ca devenit tot mai popular in ultimii ani chiar si la noi in Romania.

Samponul uscat poate fi intalnit atat sub forma de pudra dar si sub forma de spray. Practic, acesta poate fi folosit pentru a curata rapid parul fara a avea nevoie de apa, ceea ce garanteaza si o uscare foarte rapida.

Iti punem la dispozitie sampon uscat pentru o curatare rapida a parului atunci cand esti pe graba. Cu toate acestea, trebuie sa accentuam faptul ca samponul uscat nu trebuie folosit pentru a inlocui in totalitate spalatul clasic. Acesta poate fi o buna varianta de urgenta, atunci cand timpul nu iti permite sa iti speli parul in mod obisnuit, insa nu ar trebui inclus in rutina zilnica.

Cumpara si tu sampon uscat din oferta noastra si vei vedea ca iti va fi de mare ajutor atunci cand vei avea nevoie de o curatare rapida a parului fara a pierde timp pentru uscare.

  Produsul a fost adaugat in cos