Produsul a fost adaugat in cos

Alphakeptol DS Şampon scalp gras sau uscat 200 ml

Cod produs: 874

Producător: Item Dermatologie

54.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Proprietăţi: datorită acţiunii sinergice a 4 activi din formula Alfakeptolul este tratamentul decisiv şi de igienă al stărilor peliculare recidivante scalp gras sau uscat, însoţite sau nu de mâncărime.

Ingrediente: zinc pirition, pirocton olamina, acid salicilic şi glicolic.

Stresul, poluarea, oboseala se asociază repede cu dezechilibre ale florei cutanate în special creşterea importantă a unei ciuperci Pitirosporum ovale (Malassesia furfura) şi cu apariţia de probleme cutanate şi capilare inestetice însotiţe adesea de mâcărime.

Proprietăţi: datorită acţiunii sinergice a 4 activi din formula Alfakeptolul este tratamentul decisiv şi de igienă al stărilor peliculare recidivante scalp gras sau uscat, însoţite sau nu de mâncărime.

Zinc pirition si pirocton olamina antifungi puternici inhibă proliferarea ciupercilor şi altor germeni prezenţi pe piele şi scalp. Acidul saliciu reglează formarea peliculelor, însănătoşeşte scalpul şi calmează mâncărimea.

Alfahidroxi acizii pentru un efect hidratant însoţit de reglare blândă a reînnoirii celulare, ameliorează starea cutanată a scalpului dezechilibrat şi a pielii fragilizate.

Rezultate: ameliorarea stărilor peliculare şi calmarea mâncărimii sunt constatate de la primele aplicaţii. Părul rămâne mătăsos şi strălucitor.

Utilizare: a se utiliza în mod constant şi continuu pentru a obţine rezultate bune: 2 şamponări pe săptămână în stări peliculare simple sau 3 şamponări pe săptămână în stări peliculare severe timp de 5 săptămâni sau după sfatul medicului.

Cantitatea de şampon echivalentă cu o lingură şi un timp de acţiune de 3 minute sunt necesare pentru eficientă optimă.

Între aplicaţii utilizaţi un şampon blând. Agitati bine inainte de utilizare. Eficacitate şi bună toleranţă, testate sub control medical.

Producător: Coryne de Bruynes, Franţa.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos