Produsul a fost adaugat in cos

Bonilash Ser pentru gene

Cod produs: 889

Producător: Adex-Cosmetics

115.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicaţii:Stimularea creşterii şi alungirii firului; Îndesirea şi îngroşarea firului; Prevenirea căderii excesive a firelor; Hrănirea, hidratarea şi regenerarea fibrei firului.

Serul are la bază substanţa activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creşterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a genelor.

Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra şi rădăcina firului şi amplifică sinteza keratinocitelor din rădăcina acestuia, ajutând la îmbunătăţirea aspectului şi stării genelor, la accelerarea creşterii şi îndesirii lor şi la îngroşarea structurii firelor.

Utilizare: Se aplică seara, după demachiere. Serul se aplică pe pleoapele curate şi uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ţinând pleoapa închisă. Nu se aplică în interiorul ochiului şi pe linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact (înainte de aplicare, se vor scoate lentilele), după chimioterapie, după operaţia de prelungire şi îndesire a genelor, pe machiaj permanent şi după vopsirea genelor cu henna.

Atenţionare: A se evita contactul cu globul ocular. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiţi bine cu apă caldă.

A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

În caz de afecţiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist.

A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată.

Folosirea produsului trebuie întreruptă, în cazul în care apar, iritaţii sau înroşirea pielii.

A nu se folosi în timpul sarcinii, alăptării, chimioterapiei.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici. Produs destinat exclusiv adulţilor.

Producător: Adex-Cosmetics.

 

Cumparate frecvent impreuna:

394.00 Lei
113.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos