Produsul a fost adaugat in cos

Migrolin, 30 capsule

Cod produs: 776

Producător: Sun Wafe Pharma

52.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Ajută la: reducerea disconfortului asociat durerilor de cap.

Compoziţie:

Fiecare capsulă conţine: Extract hidroalcoolic 10:1 din flori de Spilcuţe (Tanacetum parthenium), cu minim 0,5% parthenolide.

Caracteristici ale speciei:

Tanacetum parthenium este utilizată de mulţi ani în cazul durerilor de cap cu etiologie, intensitate şi durată diferite. Dintre substanţele bioactive ale speciei se pot menţiona: lactone sesquiterpenice (cele mai importante sunt parthenolidele), flavonoide, uleiuri volatile (care conţin în special camfor, camfen, p- cimen, bornil acetat).

Parthenolidele, substanţe active principale, contribuie la activitatea plachetară normală şi la funcţionarea optimă a musculaturii netede a vaselor de sânge.

Mod de administrare: oral - câte o capsulă, de 2 ori pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă.

Atenţionări:

Acest produs este un supliment alimentar şi nu poate înlocui un regim alimentar variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa laîndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se evita folosirea extractului de Tanacetum parthenium de către persoanele care vor suferi intervenţii chirurgicale, cele alergice la plante din familia Asteraceae / Compositae, femeile gravide sau care alăptează.

Producător: Surya Herbal Limited, India.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos