Produsul a fost adaugat in cos

Sinupret, picături orale, soluţie 100 ml

Cod produs: 601

Producător: Bionorica

30.00 Lei

Fara stoc

Se elibereaza numai de la sediile Farmaciei Arsene!

Se elibereaza fara reteta numai de la sediile Farmaciei Arsene !

Indicaţii terapeutice: Adjuvant în inflamaţii acute şi cronice ale sinusurilor paranazale şi ale tractului respirator, precum şi în tratamentul antibacterian al acestor afecţiuni.

Compoziţie:

100 g soluţie conţin extract hidro-alcoolic (59% v/v alcool etilic) 29 g obţinut din: Genţianae radix (rădăcină de genţiană) 0,2 g, Primulae flos cum calycibus (floare de ciuboţica cucului cu caliciu) 0,6 g, Rumicis herba (iarbă de măcriş) 0,6 g, Sambuci flos (floare de soc) 0,6 g, Verbenae herba (iarbă de sporici) 0,6 g şi excipienţi: apă purificată.

Contraindicaţii

Hipersensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.

Atenţionări speciale

Datorită conţinutului în alcool etilic (19% v/v), produsul nu trebuie utilizat de pacienţi cu alcoolism cronic sau boli hepatice cronice decât la recomandarea medicului. Doza pentru un adult poate conţine până la 0,45 g alcool etilic, fiind aproximativ, echivalentul unei linguri de vin.

Se recomandă consult medical înainte de începerea tratamentului.

Sarcina şi alăptarea:

Datorită conţinutului în Verbenae herba produsul este contraindicat în timpul sarcinii. Nu există experienţă privind administrarea de Sinupret în perioada alăptării şi de aceea nu trebuie utilizat în această perioadă.

Doze şi mod de administrare

Adulţi: 50 picături Sinupret de 3 ori pe zi, echivalent cu 3,1 ml.

Copii de vârstă şcolară: 25 picături Sinupret de 3 ori pe zi, echivalent cu 1,55 ml.

Copii între 2-6 ani: 15 picături Sinupret de 3 ori pe zi, echivalent cu 0,93 ml.

Notă: dacă simptomele durează mai mult de 7-14 zile, sau reapar periodic, trebuie să vă adresaţi medicului.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: BIONORICA

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos