Produsul a fost adaugat in cos

Bebicina Ser fiziologic x 20

Cod produs: 539

Producător: Omega Pharma

26.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Serul fiziologic Bebicina este destinat atât curăţării foselor nazale, cât şi pentru igiena externă a ochilor sugarilor, copiilor şi adulţilor. Igiena nazală:Facilitează curăţarea nasului de particule de mucus. Favorizează eliminarea secreţiilor excesive. Igiena oculară:Serul fiziologic Bebicina poate fi utilizat pentru igiena externă a ochilor, atât pentru sugari şi copii, cât şi pentru adulţi.

Observaţii: În cazul unui tratament cu un medicament cu administrare nazală sau oculară, serul fiziologic Bebicina se va folosi înaintea tratamentului şi nu după.

Precizări: DOZA DE UNICĂ FOLOSINŢĂ, A NU SE INJECTA.

NU SE VA UTILIZA ACEEAŞI DOZĂ pentru folosinţa nazală şi oculară şi nici pentru mai multe persoane, pentru a evita contaminarea soluţiei cu diferiţi germeni.

A nu se păstra doza de unică folosinţă după deschidere.

Mod de utilizare: Se deschide doza de ser fiziologic steril rotind închizătoarea în formă de fluture.

Utilizare oculară: Se curăţă ochii ajutându-vă de o compresă sterilă înmuiată în ser fiziologic Bebicina, printr-o mişcare de la nas către tâmple. Se schimbă compresa în cazul curăţării celuilalt ochi.

Utilizare nazală: Mod de utilizare pentru nou-născuţi, sugari şi copii: ţineţi copilul în braţe, susţinându-i capul şi turnaţi conţinutul fiolei sterile într-una din nări, în doza potrivită. Aşteptaţi un moment să acţioneze serul fiziologic Bebicina, ridicaţi copilul şi îndepărtaţi secreţia nazală. Aplicaţi aceeaşi procedură şi pentru cealaltă nară.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Laboratoires Omega Pharma

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos