Produsul a fost adaugat in cos

Nasalkid acid hialuronic 0.2% 20ml

Cod produs: 5890

Producător: Ferring

61.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

NASALKID® este un spray nasal cu acid hialuronic 0,2% în soluție salină care ajută la refacerea șihidratarea mucoasei nazale în situații în care aceasta este uscată sau afectată.

Acidul hialuronic este un compus principal al organismului cu rol în reținerea apei în țesutul conjunctiv, piele si organe.

De asemenea, este un hidratant biologic fi indică atrage și reține de până la 1000 de ori greutatea sa în apă, formând molecule de mari dimensiuni,vâscoase și rezistente la compresie.

Cauze:

Exces în utilizarea de medicamente vasoconstrictoarenazale (efedrină, fenilefrină, nafazolină, oximetazolină,xilometazolină...).

Se recomandă folosirea limitată a medicamentelor ce conțin substanțe cu efect vasoconstrictor și alegerea unui tratament ce nu creează dependență.

NASALKID® spray nazal, soluție salină este un dispozitiv medical care poate fi utilizat de adulți și copii începând cu vârsta de 1 an.

NASALKID® este indicat în situații care necesită toaletarea sau îndepărtarea secrețiilor nazale și la nevoie, hidratarea mucoasei nazale modifi cate de cauze diferite, precum: rinite acute (răceli), gripe, alergii, uscăciunea nărilor după intervenții chirurgicale, aer condiționat sau tratamente medicamentoase.

Mod de administrare:

Agită și îndepărtează capacul de protecție.

Introdu cu blândețe vârful într-o nară.

Apasă capătul pulverizatorului pentru a pulveriza produsul.

Curăță vârful cu apă și săpun, clătește,usucă și reașează capacul de protecție. Lasă să se scurgă excesul de soluție, apoisufla nasul.

Repetă la cealaltă nară.

NASALKID® spray nazal conține 20ml a acid hialuronic 0,2% in soluție salină 0,9%.

 farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos