Produsul a fost adaugat in cos

Oly-Nal Ectoin spray 10 ml

Cod produs: 529

Producător: Johnson&Johnson

24.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Oly-Nal Ectoin Spray este un dispozitiv medical care conţine ingredientul natural Ectoin. Acesta poate fi utilizat pentru tratamentul nasului înfundat sau a căilor nazale uscate şi iritate asociate cu răceala. Acesta acţionează prin curăţarea şi calmarea mucoasei nazale iritate, fără a fi nevoie să penetreze celulele. Soluţia hipertonică este concepută pentru decongestionarea uşoară a nasului şi sinusurilor, produsul ajutând la eliminarea excesului de apă din mucoasa nazală.

Ectoin formează un strat permeabil hidrofilm în jurul celulei pentru a ajuta la calmarea şi hidratarea acesteia, susţinând în acelaşi timp bariera naturală de protecţie a organismului.

Oly-Nal Ectoin Spray este potrivit pentru copii cu vârsta de 6 ani şi peste şi adulţi. Oly-Nal Ectoin Spray nu conţine conservanţi.

Ingrediente:

Ectoin 2%, sare de mare 2,1 %, apă purificată şi tampon fosfat.

O pulverizare conţine 0,14 ml soluţie.

Atenţionări şi precauţii

Oly-Nal Ectoin Spray nu trebuie utilizat după operaţiile nazale sau în cazul leziunilor nasului.

Oly-Nal Ectoin Spray nu trebuie utilizat în caz de hipersensibilitate la Ectoin sau la oricare dintre celelalte componente ale spray-ului nazal.

Dacă apar reacţii alergice, utilizarea Oly-Nal Ectoin Spray trebuie întreruptă imediat.

Pentru a asigura igiena în condiţii de siguranţă, fiecare flacon spray nazal trebuie utilizat doar de către o singură persoană.

Nu există interacţiuni cunoscute între Oly-Nal Ectoin Spray şi alte tratamente pentru răceală.

Sarcină şi alăptare

În prezent, nu există date disponibile cu privire la utilizarea Oly-Nal Ectoin Spray în timpul sarcinii şi în timpul alăptării.

Consultaţi medicul sau farmacistul pentru recomandări, înainte de a utiliza acest dispozitiv medical, dacă sunteţi:

  • gravidă sau alăptaţi,
  • nu sunteţi sigură dacă sunteţi sau nu gravidă.

Cum să utilizaţi Oly-Nal Ectoin Spray

Consultaţi medicul sau farmacistul înainte de utilizare dacă nu sunteţi sigur.

Dacă nu v-a fost recomandat altfel de către medicul dumneavoastră, vă rugăm să aplicaţi 1-2 pufuri în fiecare nară, de mai multe ori pe zi, după cum este necesar.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani trebuie să fie asistaţi de un adult în timpul aplicării Oly-Na Ectoin Spray.

 

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Johnson & Johnson Sante Beaute France S.A.S.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos