Produsul a fost adaugat in cos

Quixx extra spray nazal 30 ml

Cod produs: 532

Producător: Berlin-Chemie

23.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Quixx extra conţine apă din Oceanul Atlantic cu minerale şi oligoelemente valoroase şi ulei de eucalipt. Concentraţia de sare din Quixx extra (echivalent la aprox. 2,6 % NaCl) este mai ridicată decât cea a mucoasei nazale (soluţie salină hipertonică), creând astfel o presiune osmotică ce contribuie la decongestionarea nasului.

Nasul reprezintă poarta către căile noastre respiratorii şi ne protejează plămânii. Un nas sănătos filtrează, umidifică şi încălzeşte aerul înainte ca acesta să pătrundă în organismul nostru. În răceală şi gripă, însoţită de congestie nazală sau de curgerea nasului, funcţiile nazale sunt afectate. De asemenea, congestia nazală prelungită şi prezenţa mucusului acumulat în exces în cavităţile nazale cresc riscul complicaţiilor (precum sinuzita, otita sau bronşita).

Quixx extra este un ajutor natural pentru cavităţile nazale congestionate şi sinusurile blocate.

Fiecare 100 ml Quixx extra conţine apă din Oceanul Atlantic, apă purificată şi ulei de eucalipt (0,015 ml la 100 ml).

Pentru ce se utilizează Quixx extra?

  • Ameliorează congestia nazală şi sinusală în răceală şi gripă;
  • Curăţă în mod activ căile nazale;
  • Are efect revigorant puternic.

Prin urmare, Quixx ajută la restabilirea funcţiilor nazale având ca rezultat reducerea riscului de complicaţii (sinuzită, otită) şi ameliorarea respiraţiei.

QUIXX EXTRA PREZINTĂ URMĂTOARELE AVANTAJE

  • Conţine numai ingrediente naturale;
  • Nu conţine conservanţi;
  • Nu produce dependenţă.

Cum acţionează Quixx extra?

Quixx extra combină efectul de decongestionare cu senzaţia de prospeţime. Datorită concentraţiei de sare mai mari decât a mucoasei nazale, Quixx extra drenează lichidul în exces reducând inflamaţia şi ameliorând astfel congestia nazală şi sinusurile înfundate. Prin înmuierea mucusului acumulat şi a crustelor uscate, Quixx extra uşurează suflarea nasului. Uleiul de eucalipt revigorant crează senzaţia de nas şi sinusuri curate şi „desfundate" pentru o respiraţie mai uşoară.

CINE POATE UTILIZA QUIXX EXTRA

Adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta peste 6 ani.

UTILIZAREA QUIXX EXTRA

Adulţi şi adolescenţi: - 3 pulverizări în fiecare nară de la până la 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta peste 6 ani: 1 - 2 pulverizări în fiecare nară de la până la 3 ori pe zi.

A se agita înainte de utilizare.

Utilizarea spray-ului: Îndepărtaţi capacul. "Pregătiţi" recipientul „pompând" de câteva ori până ce se produc vapori fini. Introduceţi vârful în nară şi apăsaţi pe guler în oricare parte a acestuia. După fiecare utilizare, curăţaţi vârful şi puneţi la loc capacul. Pulverizatorul eliberează un jet dozat, care se dispersează uniform.

CONTRAINDICAŢII

Hipersensibilitate (alergie) la apa de mare sau la uleiul de eucalipt.

Sarcina şi alăptarea

Consultaţi medicul cu privire la utilizarea Quixx extra în timpul sarcinii şi în perioada de alăptare.

După o intervenţie chirurgicală la nas sau după lezarea acestuia, Quixx extra trebuie utilizat numai cu avizul sau după consultarea unui medic.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Pharmaster

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos