Produsul a fost adaugat in cos

Quixx spray nazal 30 ml

Cod produs: 530

Producător: Berlin-Chemie

22.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

Quixx este un spray nazal hipertonic (concentraţia de sare este de aprox. 26 g NaCl pe litru). Conţine apă de mare din Oceanul Atlantic cu minerale valoroase şi oligoelemente. Quixx este un ajutor natural pentru cavităţile nazale congestionate şi sinusurile blocate, precum şi pentru calmarea membranei mucoasei nazale care joacă un rol foarte important în menţinerea unui sistem respirator sănătos.

Nasul reprezintă poarta către căile noastre respiratorii şi ne protejează plămânii. Un nas sănătos filtrează aerul reţinând particule mici, chiar şi de dimensiunea unui fir de polen, umidifică aerul pe care îl respirăm şi încălzeşte aerul rece aducându-l la temperatura corpului înainte ca acesta să intre în plămâni. În caz de răceală, gripă sau alergii, însoţite de congestie nazală sau nas care curge, aceste funcţii nazale sunt afectate. Quixx decongestionează căile nazale, ajută la restabilirea funcţiilor nazale şi ameliorează respiraţia.

100 ml de Quixx conţin 84,6 ml apă de mare şi 15,4 ml apă purificată. Soluţia este limpede, incoloră şi inodoră.

CE FACE QUIXX PENTRU A AMELIORA RESPIRAŢIA

  • Ajută în mod eficient la eliminarea congestiei nazale şi a sinusurilor provocată de răceală, gripă şi alergii;
  • Curăţă în mod activ căile nazale;
  • Umidifică membrana mucoasei nazale.

Prin urmare, Quixx ajută la restabilirea funcţiilor nazale având ca rezultat reducerea riscului de complicaţii (sinuzită, otită) şi ameliorarea respiraţiei.

QUIXX ARE URMĂTOARELE AVANTAJE

  • Conţine numai ingrediente naturale;
  • Nu conţine conservanţi;
  • Nu produce dependenţă;
  • Sigur în cazul utilizării pe termen lung.

CINE POATE UTILIZA QUIXX

Adulţi, copii şi sugari în vârstă de 6 luni sau mai mari.

Quixx poate fi utilizat şi în perioada de sarcină şi de alăptare.

CUM SE UTILIZEAZĂ QUIXX

Respectaţi întotdeauna instrucţiunile de utilizare a Quixx. În cazul în care aveţi nelămuriri, consultaţi medicul sau farmacistul.

Doze:

Sugari (de 6 luni sau mai mari) şi copii: 1 - 2 pulverizări în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi.

Adulţi: 1 - 3 pulverizări în fiecare nară, de 2-3 ori pe zi.

Nu există restricţii cu privire la durata de utilizare.

Utilizarea spray-ului: Scoateţi capacul. "Pregătiţi" recipientul „pompând" de câteva ori până ce se produc vapori fini. Introduceţi vârful în nară şi apăsaţi pe guler în oricare parte a acestuia. După fiecare utilizare, curăţaţi vârful şi puneţi la loc capacul.

CONTRAINDICAŢII

Hipersensibilitate (alergie) la apa de mare.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: Pharmaster

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos