Produsul a fost adaugat in cos

RespiSun soluţie salină hipertonică 24 unidoze

Cod produs: 535

Producător: Sun Wafe Pharma

66.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Bronşiolita acută, o boală virală, apare frecvent la copii în special în perioada rece. Tratamentul este în primul rând de susţinere, constând în menţinerea unei hidratări optime şi administrarea de oxigen. Studii recente au demonstrat eficienţa administrării de soluţie salină hipertonică la copiii spitalizaţi care sufereau de bronşiolită acută.

Inhalaţiile cu soluţii saline hipertonice au condus la o ameliorare clinică şi scurtarea perioadei de spitalizare. Terapia cu inhalaţii cu soluţii saline hipertonice acţionează prin creşterea hidratării căilor respiratorii, reducerea inflamaţiei de la nivelul mucoaselor, îmbunătăţirea proprietăţilor reologice ale sputei şi accelerarea eliminării mucusului.

Compoziţie: clorură de sodiu - 3 g, apă purificată 100 ml.

Recomandări:

  • Ca solvent pentru inhalaţii;
  • Pentru igiena nazală.

Mod de utilizare:

Se detaşează unidoza şi se deschide prin învârtirea părţii superioare. După desfacere, partea superioară se poate folosi ca dop.

În cazul bronşiolitei, infecţii respiratorii virale: se recomandă inhalarea de 4 ml RespiSun de 3 până la 6 ori pe zi. În cazurile uşoare doza poate fi redusă la 2-3 ml volum de lichid inhalat. Se poate folosi împreună cu medicamente bronhodilatatoare. Înainte de asocierea cu anumite medicamente de inhalat, citiţi instrucţiunile produsului respectiv.

Pentru igiena nazală: Se înclină capul pe spate. Se introduce vârful unidozei în nară şi se apasă uşor pe unidoză, întâi la o nară şi apoi la cealaltă. Se îndreaptă capul, se scurg mucozităţile şi apoi se şterge nasul. Nu se suflă nasul cu putere decât după 10 minute de la utilizarea produsului. Se va utiliza la nevoie.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: NAVEH PHARMA

Cumparate frecvent impreuna:

24.00 Lei
19.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos