Produsul a fost adaugat in cos

Sterimar "nas blocat" baby-child 100ml

Cod produs: 545

33.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

STERIMAR şi-a pus experienţa legată deapa de mare şioligoelemente înserviciul dezvoltării unui produs creat special pentru a uşura respiraţia copiilor. STERIMAR "Nas blocat" (hipertonic) este un dispozitiv medical special creat pentru nasurile delicate ale bebeluşilor cu vârsta de peste 3 luni şi copiilor: conţinutul de sare din soluţia hipertonică de apă de mare şi presiunea spray-ului au fost dezvoltate pentru a respecta mucoasa nazală.

STERIMAR "Nas blocat" este recomandat pentru o perioadă scurtă de timp în timpul episoadelor de infecţie şi alergie. Odată folosit, este recomandat STERIMAR "Igiena nazală" (Izotonic).

INDICAŢII:

  • Asigură o decongestionare uşoară a cavităţii nazale (răceli obişnuite, rinofaringite, rinite alergice, sinuzite).
  • Contribuie la reducerea dezvoltării bacteriale.
  • Limitează riscul de superinfecţie în cavitatea nazală.
  • Limpezeşte intensificând acţiunea tratamentelor pe bază de medicamente.

COMPOZIŢIE:

STERIMAR "nas blocat" (hypertonic) baby-child este o soluţie hipertonică de apă de mare filtrată, 100% natural, fără medicamente şi prezervanţi. Bogat în săruri minerale şi microelemente marine. Conţine cupru adăugat.

Soluţie cu o concentraţie de sare mai ridicată decât a celulelor corpului, ce permite decongestia naturală a nasurilor blocate ("efect osmotic").

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Iniţializaţi apăsând scurt duza. Aşezaţi copilul pe o parte sau puneţi-l în şezut cu capul înclinat într-o parte. Introduceţi gentil duza în nară şi apăsaţi scurt. Lăsaţi să se scurgă orice exces de soluţie, apoi ştergeţi nasul. Repetaţi aceeaşi operaţiune cu nara cealaltă. Curăţaţi duza cu apă cu săpun, clătiţi-o şi uscaţi-o. A se folosi de 2-6 ori pe zi în fiecare nară, după cum este cazul.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos