Avene Men Spumă de Ras 200ml

Avene
75.00 Lei

Vichy Homme Spuma Bărbierit 200ml

Vichy
43.00 Lei

Avene Men Gel de Ras Piele Sensibila 150ml

Avene
75.00 Lei

Avene Men Balsam 75ml+Spuma de ras 50ml+Apa termala 50ml

Avene
92.00 Lei

Vichy Homme Spuma Barbierit 200ml + HydraMag C Gel...

Vichy
120.00 Lei

Spuma si gel de ras

Barbieritul este ritualul de ingrijire personala pe care barbatii il efectueaza cel mai des. In timpul barbieritului pot aparea insa si diferite probleme, mai ales daca nu sunt utilizate produse de cea mai buna calitate. Spuma si gelul de ras sunt doua ingrediente fara de care barbieritul nu ar fi posibil.

Ritualul de barbierit poate reprezenta un chin atunci cand spuma sau gelul de ras nu te ajuta sa obtii o piele proaspat barbierita. Daca ai un ten sensibil, atunci trebuie sa folosesti produse de barbierit special concepute pentru tenul sensibil. Atat spuma de ras cat si gelul trebuie lasate sa actioneze cateva minute dupa aplicare, iar abia mai apoi poate incepe barbieritul propriu zis.

Produsele de ingrijire sunt necesare chiar si atunci cand nu te barbieresti. Daca doresti sa te conformezi cu ultimele tendinte si sa porti barba, ar trebui sa stii ca pielea are nevoie de hidratare pentru a-si recapata elasticitatea. Drept urmare, folosirea unui gel cu textura usoara este mai mult decat necesara.

Foloseste produsele din oferta Farmaciei Arsene pentru o experienta a barbieritului cat mai placuta si fara probleme!

  Produsul a fost adaugat in cos