Produsul a fost adaugat in cos

Fitomagra LibraMed 138capsule

Cod produs: 201

Producător: Aboca

175.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Libramed este un Dispozitiv Medical testat clinic pentru siguranţa şi eficienţa în tratarea supraponderabilităţii şi a obezităţii. Favorizează reducerea greutăţii corporale şi a circumferinţei abdominale.

CUM ACŢIONEAZĂ

Libramed controlează vârfurile glicemice după masă, menţinând concentraţia de glucoză şi insulină din sânge mai constantă, astfel încât să se reducă lipogeneza (acumularea de grăsime în adipocite) şi senzaţia de foame.

Acţiunea produsului Libramed se datorează complexului Policaptil Gel Retard, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, datorită acţiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare.

Într-adevăr, Policaptil, determină formarea în intestin a unui gel care acţionează asupra carbohidraţilor, reducând cantitatea absorbită şi viteza de absorbţie (efect retard). Datorită proprietăţilor acestui gel, Libramed acţionează, de asemenea, şi prin limitarea absorbţiei de grăsimi, prin reducerea somnolenţei postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal şi prin reglarea consistenţei scaunelor.

Eficacitatea produsului Fitomagra LibraMed a fost clinic testată. Libramed a fost testat într-un studiu clinic pe persoane supraponderale şi obeze, cărora le-a fost administrat produsul, în plus faţă de recomandările dietetice/comportamentale.

Studiul, realizat deschis pe 30 de persoane adulte, a avut ca scop evaluarea reducerii greutăţii, a BMI şi a circumferinţei abdominale.

INDICAŢII

Libramed, datorită mecanismului său de acţiune este indicat pentru:

Adulţi:

  • în cazul supraponderabilităţii şi al obezităţii;
  • cu valori ridicate pentru circumferinţa abdominală, chiar şi cu o greutate normală.

Copii începând de la vârsta de 8 ani:

  • în cazul supraponderabilităţii şi al obezităţii.

Produsul îşi exercită efectul său maxim în asociere cu o dietă echilibrată, un aport adecvat de lichide şi activitate fizică în mod regulat.

COMPOZIŢIE

Complex brevetat de macromolecule polizaharidice (Policaptil Gel Retard); Arome de Portocal, Măr şi Lămâie.

Policaptil Gel Retard este un complex macromolecular brevetat rezultat din cercetarea Aboca şi realizat printr-o tehnologie de producţie care permite concentarea fracţiunilor polizaharidice specifice obţinute din: Celuloză, Opuntia Ficus indica, Amorphophallus konjac, Althaea officinalis, Linum usitatissimum, Tilia platyphyllos, Cichorium intybus.

MOD DE ADMINISTRARE

Adulţi şi copii peste 12 ani: 3 comprimate înainte de cele două mese principale.

Copii între 8 şi 12 ani: 2 comprimate înainte de cele două mese principale.

A se administra doza recomandată, cu un pahar mare de apă, având grijă să se ingereze câte un comprimat pe rând. Nu mestecaţi şi nu spargeţi comprimatul cu dinţii.

Pentru cei care au probleme de deglutiţie se poate dizolva comprimatul Libramed în apă caldă sau în ceaiuri neîndulcite, amestecând până la dizolvarea completă. Băutura obţinută trebuie să fie ingerată în câteva minute, înainte de a se forma gelul.

DURATA TRATAMENTULUI

A se administra Libramed pentru o perioadă de cel puţin 2 luni, având grijă să se suspende pentru 2-3 zile după fiecare lună de tratament.

EFECTE SECUNDARE

Siguranţa produsului Libramed a fost confirmată printr-un studiu clinic pe om, care a arătat o bună tolerabilitate. Administrarea Libramed nu a provocat modificări a principalelor valori hematochimice sau a urinei. În primele zile de utilizare pot să apară fenomene de meteorism, care se rezolvă spontan în timpul tratamentului. În aceste cazuri, se recomandă reducerea dozei la 1 comprimat de două ori pe zi şi creşterea acesteia treptat până la atingerea dozei indicate.

AVERTIZĂRI

Pentru cei care au probleme de deglutiţie nu este recomandată ingestia directă a comprimatelor, care trebuie să fie mai întâi dizolvate după cum se arată în modul de administrare.

Se recomandă administrarea produsului la cel puţin două ore de la administrarea de medicamente şi suplimente vitaminice, pentru a nu interfera cu absorbţia lor.

A nu se administra în timpul sarcinii şi al alăptării.

La pacienţii aflaţi sub tratament farmacologic pentru diabet şi hiperlipidemie, se recomandă a se solicita sfatul medicului pentru a evalua necesitatea eventualei schimbări a dozei de medicamente.

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Producător: Aboca, Italia.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos