Produsul a fost adaugat in cos

VISISLIM FITNESS, arde grăsimile şi menţine tonusul, 30capsule

Cod produs: 196

Producător: Capsugel Franta

37.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Indicaţii:  stimulează metabolismul grăsimilor şi favorizează producerea de energie din grăsimi. Contribuie la obţinerea unei înfăţişări atletice şi a unui tonus muscular îmbunătăţit. Contribuie la arderea rapidă şi completă a grăsimilor venind în ajutorul reducerii greutăţii corporale. În activităţile sportive măreşte rezistenţa şi reduce sentimentul de oboseală şi epuizare.

Ingrediente: L-carnitina crystalline, glicerol, apă purificată, maltodextrină.

Proprietăţi:

Accelerează refacerea muşchilor după exerciţiile fizice.

L-carnitina asigură energia pentru activitatea celulelor, a sistemului imunitar şi a inimii. Este necesar în special în regimul alimentar al vegetarienilor, deoarece consumul redus sau lipsa consumului de carne determină un nivel scăzut de L-carnitina în organism, mai ales la femei.

Nivele reduse se observă şi în timpul sarcinii şi alăptării. Este utilă , de asemenea persoanelor vârstnice, întrucât odată cu înaintarea în vârstă scade şi biosinteza de L-carnitina şi implicit, rata metabolismului.

L-carnitina în VISISLIM Fitness nu este extrasă din carne. Primele rezultate sunt tonifierea şi transpiraţia abundentă în timpul antrenamentelor, iar după primele 2-3 săptămâni se observă formarea muşchilor, iar apoi eliminarea celulitei şi reducerea greutăţii corporale.

Pentru rezultate de durată se recomandă a se consuma timp de cel puţin 3 luni.

Mod de administrare: 1-2 capsule x 2 ori pe zi (dimineaţa şi la prânz) în timpul sau imediat după masă. Se pot consuma suplimentar câte 1-2 capsule înainte de solicitare  fizică.

NU TREBUIE LUAT SEARA.

Contraindicaţii: nu sunt cunoscute.

Recomandări: se recomandă administrarea 2-3 săptămâni, se face o pauză de 2-3 săptămâni, după care schema de administrare - pauză se repetă pâna la obţinerea rezultatului dorit.

Cumparate frecvent impreuna:

46.50 Lei
46.00 Lei
farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos