Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.farmacia-arsene.ro


Accesarea si folosirea acestiu site (magazin online) si respectiv inregistrarea unei comenzi implica acceptarea Dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, precum si ale ofertei fara o alta notificare prealabila si precizarea motivelor.

Magazinul online www.farmacia-arsene.ro este specializat in comercializarea produselor farmaceutice pentru care nu este necesara eliberare de prescriptii medicale, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit 18 ani, ce activeaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale.

Magazinul nostru online www.farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetei informatiilor de pe site.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile pot fi incomplete, insa site-ul www.farmacia-arsene.ro face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile( ofertele) site-ului sunt valabile in limita stocului disponibil. De asemenea unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Intregul continut al site-ului www.farmacia-arsene.ro este proprietatea S.C. Farmacia Arsene S.R.L. si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea Intelectuala si industriala .Folosirea fara acordul scris al S.C. Farmacia Arsene S.R.L. a oricaror elemete regasite in site atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

S.C Farmacia Arsene S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal cu numarul 21540.

 

 

 

  Produsul a fost adaugat in cos