Produsul a fost adaugat in cos

Cebrium 30capsule

Cod produs: 183

130.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Cebrium este un supliment alimentar ce conţine o combinaţie unică de aminoacizi specifici creierului, optim dozaţi, care să-l sprijine cât mai eficient în rolul său. Aminoacizii sunt fragmente de proteine care asigură o varietate de funcţii metabolice, inclusiv ale sistemului nervos. Aminoacizii sunt materiale de construcţie importante, ei intrând în compoziţia neurotransmiţătorilor, care asigură performanţele organismului nostru, fiind esenţiali pentru atenţie şi memorie.

Memorie mai bună?

Antrenarea celulelor nen/oase susţine memoria. Impulsurile electrice care circulă între neuroni asigură comunicarea între aceştia şi astfel, funcţionarea optimă a creierului. Reţeaua neuronală este foarte complexă şi răspunde la numeroşi stimuli atât benefici, cât şi dăunători sistemului nervos.

Odată cu înaintarea în vârstă, omul pierde abilitatea de a învăţa prin scăderea numărului de celule nervoase intacte. Totuşi, creierul compensează această pierdere prin crearea de conexiuni neuronale noi, numite sinapse. Acestea sunt consolidate folosind mesageri chimici (neurotransmiţători), care transmit impulsurile electrice de la o celulă nervoasă la alta.

Ce este Cebrium?

Cebrium constă dintr-o peptonă (lanţuri scurte de aminoacizi), obţinută printr-un proces de producţie complex, din proteine naturale. Aminoacizi precum acidul glutamic şi acidul aspartic sunt cunoscuţi ca neurotransmiţători. Serina, fenilalanina, tirozina, metionina si triptofanul sunt necesari pentru producerea altor neurotransmiţători. Valina este deosebit de importantă pentru buna funcţionare a celulelor nervoase. Neuronii care sunt protejaţi si bine hrăniţi vor avea o structură celulară mai puternică. Aceasta determină optimizarea funcţionării reţelei neuronale în ciuda factorilor externi dăunători (stres, volum mare de lucru, suprasolicitare) şi a procesului natural de îmbătrânire.

Cebrium sprijină eficient abilitățile mentale, fiind recomandat în scăderea capacității de concentrare, deficit de atenție, afectarea ușoară a memoriei. Este indicat adulților în perioadele de efor intelectual susținut, în condiții de stres, surmenaj, forme ușoare de anxietate și depresie.

Care este compoziția Cebrium?

Fiecare capsulă conține 68 mg de aminoacizi sub formă de peptone. Fiecare amestec unic de aminoacizi conține: acid glutamic, lizină, leucină, arginină, acid aspartic, serină, fenilalanina, valina, treonina, tirozina, izoleucină, histidină, metionină, triptofan.

Cum se administrează Cebrium?

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, dimineața.

Cui îi este destinat Cebrium?

Cebrium este un supliment alimentar destinat exclusiv adulților. Cebrium nu este un stimulent, nu conține stimulente, nu are adaos de zahăr sau cofeină. Poate fi administrat și diabeticilor.

Este contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză și fenilcetonurie (conţine fenilalanina).

Producător: Ever Neuro Pharma GmbH, Austria.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos