Produsul a fost adaugat in cos

Concentrix 60 capsule

Cod produs: 5544

123.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Concentrix® a fost dezvoltat special pentru creșterea capacității de concentrare a copiilor și tinerilor. Concentrix® ajută în cazul formelor ușoare de tulburări de concentrare și hiperactivitate.

O combinație inteligentă de acizi grași omega-3/-6, minerale și vitamine. Pentru capacitatea de concentrare și învățare a copiilor și tinerilor.

Pentru o capacitate normală de concentrare, atenție și învățare, se recomandă o dietă sănătoasă, în care trebuie să existe un echilibru între acizii grași esențiali omega-3 și omega-6, pentru că acizii omega-3 reduc inflamația și anumiți acizi omega-6 o produc. Studiile arată că alimentația modernă, cu mici excepții este foarte dezechilibrată în ceea ce privește consumul de acizi grași omega-3 și omega-6. Se consumă de peste 15 ori mai mult acizi omega-6, decât omega-3.

Concentrix® este disponibil în capsule mici, ușor de înghițit. Noua aromă de portocale le place chiar și copiilor mici.

În caz de dificultăți la înghițire, capsula poate fi mestecată sau conținutul poate fi stors și amestecat în mâncare. Aici, de asemenea, se va elibera aroma de portocale.

Mod de administrare: Pentru copiii până la 10 ani se recomandă o capsulă dimineața și o capsulă seara, în timpul mesei sau imediat după masă. Doza recomandată pentru copiii peste 10 ani și adulți este de două capsule dimineața și două seara. Capsulele trebuie înghițite cu o cantitate suficientă de lichid.

Compozitie:

Acizi grași omega-3/-6

Zinc

Magneziu

Fier

Vitaminele B1, B2, B6 și B12

Compoziția Concentrix se bazează pe cercetările producătorului și a fost testată.

Acizii grași omega-3/-6, ca și ingredient principal, sunt de cea mai bună calitate.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos