Produsul a fost adaugat in cos

MentalPlus, 30 capsule

Cod produs: 844

Producător: Vitacare

30.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Datorită ingredientelor active din compoziţie, poate fi soluţia ideală pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice sanguine, în special la nivelul creierului şi al membrelor. Contribuie eficient la creşterea capacităţii de memorare şi de concentrare, la combaterea epuizării nervoase şi a lipsei de energie, sporind tonusul şi randamentul fizic al organismului.

INDICAŢII:

MentalPlus este o combinaţie specială de extracte din plante: Ginseng-siberian, Ginkgo biloba şi Griffonia simplicifolia, îmbunătăţită cu minerale (magneziu, zinc). Echilibrul perfect dintre aceste elemente recomandă produsul în perioade cu efort fizic şi activitate mentală intense.

Magneziul contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la echilibrul electrolitic, la stabilirea unui metabolism energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemului nervos. De asemenea, magneziul contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular, la sinteza normală a roteinelor, la menţinerea sănătăţii psihice, a sistemului osos, la menţinerea sănătăţii dinţilor şi nu în ultimul rând contribuie la procesul de diviziune celulară.

Extract de Ginkgo biloba:

Frunzele conţin biflavonoide, taninuri, săruri minerale. Proprietăţile farmacologice se referă la acţiunea neuroprotectoare în deficienţele circulatorii, în special cerebrale şi periferice. OMS recomandă ca suplimentele de Ginkgo să nu lipsească din dieta deîntreţinere a persoanelor de vârsta a ll-a şi a lll-a.

Extract de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus):

Rădăcina este bogată în substanţe bioactive, mai importante fiind glicozidele. Studii efectuate în întreaga lume indica planta ca tonic şi revigorant în caz de: epuizare fizică şi psihică, oboseală, scăderea capacităţii de lucru şi de concentrare, precum şi în convalescenţă.

Zincul contribuie la metabolismul acido-bazic normal, la sinteza de ADN, la menţinerea fertilităţii şi reproducerii normale, la metabolismul normal al carbohidratilor, al macronutrientilor, al acizilor graşi şi al vitaminei A şi ajută la funcţia cognitivă normală. De asemenea, zincul contribuie la sinteza normala a proteinelor, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la menţinerea sănătăţii părului, unghiilor şi a pielii. Zincul ajută la menţinerea concentraţiilor normale de testosteron din sânge, la menţinerea vederii normale, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelorîmpotriva stresului oxidativşi contribuie la procesul de diviziune celulară.

Extract de Griffonia simpicifolia:

Reprezintă sursa naturală a 5-HTP (5-hidroxitriptofan), aminoacid precursor al unor importanţi neurotransmiţători: dopamină, serotonină, adrenalină, noradrenalină. 5-HTP a demonstrat capacitatea de a creşte calitatea somnului.

Mentalplus este util pentru îmbunătăţirea memoriei, stimularea capacităţii de concentrare şi a atenţiei, mărirea acuităţii vizuale, înlăturarea asteniei fizice şi psihice, tonifierea şi revigorarea organismului.

ATENŢIONĂRI SPECIALE:

Datorită faptului că are Ginseng-siberian în compoziţie, Mentalplus este contraindicat hipertensivilor.

Este interzisă asocierea produsului cu medicamente antidiabetice, anticoagulante, antitrombotice sau utilizate în afecţiunile glandei tiroide.

Mentalplus poate interacţiona cu digoxina.

Recomandăm consult de specialitate înainte de autoadministrarea oricărui supliment alimentar.

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulţi: 1-3 capsule/zi, înainte de masă, timp de minimum 3 luni.

MENŢIUNI:

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

PRODUCĂTOR: SST BP Co, China.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos