Produsul a fost adaugat in cos

Neurovert, 30 capsule

Cod produs: 187

Producător: Sun Wafe Pharma

141.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Supliment alimentar care contribuie la menţinerea atenţiei şi memoriei în parametri normali.

Ingrediente: ulei de floarea-soarelui, citicolină de sodiu, extract de Bacopa monnieri, extract de Ginkgo Biloba, acid alfa-lipoic, extract de salvie, fosfotatidilserină, ceară de albine.

Citicolina stimulează biosinteza fosfolipidelor structurale în membranele neuronale și sinteza acetilcolinei, menține rezervele energetice neuronale și contribuie la menținerea atenției și memoriei în paramatri normali.

Extractul de Bacopa monnieri se folosește pentru menținerea capacității de memorare și de concentrare, precum și sunt: brahmina, herpestina, bacosidele A și B, care contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Extractul de Bacopa monnieri se folosește pentru menținerea capacității de memorare și de concentrare, precum și pentru reducerea oboselii și extenuării fizice și psihice.

Ginkgo Biloba susține procesele cognitive (gândire, învățare, memorare), contribuie la menținerea circulației normale a sângelui la nivel central și periferic și ajută la menținerea funcției cerebrale normale în cazul persoanelor în vârstă.

Acidul alfa-lipoic este o substanță de tipul vitaminelor, produsă de endogen, cu funcție de coenzimă în procesul de decarboxilare oxidativă a acizilor tioctici.

Salvia officinalis are acţiune antioxidantă, de reducere a oboselii fizice şi mentale şi are rol în menţinerea capacităţii de memorare şi concentrare.

Fosfatidilserina este prezentă în toate membranele celulelor, având concentraţie maximă în celulele cerebrale. Fosfatidilserina ajută la menţinerea memoriei şi a atenţiei la nivel optim.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi. Capsula se înghite întreagă, cu un pahar cu apă, după masă.

Atenţionări:

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

Produsul conţine ingrediente derivate din soia.

Producător: Laboratorios Liconsa S.A, Spania.

Deținător notificare: SUNWAVE PHARMA.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos