Produsul a fost adaugat in cos

Bronhoklir sirop 15 plicuri x 5 ml

Cod produs: 558

Producător: Stada

20.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Siropurile Bronhoklir, gamă de produse pe bază de plante medicinale destinate adulţilor, sunt recomandate pentru păstrarea funcţionării normale a mucoaselor aparatului respirator. Compoziţia şi concentraţia de extracte din plante medicinale, ca şi dozarea, sunt potrivite pentru adulţi.

Compoziţie:

100 ml de sirop conţin:

Extract hidro-etanolic de glicerol din cimbru (Thymus vulgaris, 1:4).............4.96g
Extract hidro-etanolic de glicerol din ciuboţica cucului (Primulae veris, 1:3)...2.88g
Extract hidro-etanolic din echinacee purpurie (Echinacea purpurea, 1:1).......2.70g
Vitamina C (ascorbat de sodiu)................................................................767mg
Vitamina E (DL - α-tocoferil acetat)........................................................80mg TE
Vitamina A (palmitat de retinil şi β-carotenă).......................................5330µg RE

Proprietăţi şi acţiune:

Neplăcerile specifice cauzate fumătorilor de tusea şi iritarea aparatului respirator provocate de fumat necesită produse specifice care conţin un amestec de ingrediente atent selectate şi echilibrate. BRONHOKLIR sirop pentru fumători conţine extracte de ciuboţica cucului, cimbru şi echinacea, miere, uleiuri esenţiale de eucalipt şi anason şi o combinaţie de vitamine cu acţiune antioxidantă.

Recomandări:

Flavonoidele, timolul şi carvacrolul sunt componente ale extractului de cimbru care pot facilita procesul de expectoraţie în cazul tusei la fumătorii cronici. Extractul din cimbru are o acţiune anti-microbiană care poate ajuta la funcţionarea normală a mucoasei aparatului respirator. Ingredientele din extractul de ciuboţica cucului, saponidele, contribuie şi ele la facilitarea procesului de expectoraţie. Ingredientele extractului de Echinacea şi mierea au un efect de protejare a sistemului imunitar la om.

Prezenţa vitaminei C în produsele pentru fumători este importantă datorită efectului ei antioxidant. Cantitatea ingerată prin utilizarea siropului este suficientă pentru a compensa deficitul de vitamina C care apare lafumători din cauza metabolizării crescute a acestei vitamine. Vitamina A are rolul de a menţine integritatea şi regenerarea epiteliului. Vitamina E reacţionează cu radicalii liberi care produc distrugerea membranei celulare prin oxidare şi deci este inclus în acest complex pentru proprietăţile sale anti-oxidante. Utilizarea siropului oferă necesarul zilnic de vitamine recomandat ca suplimente fumătorilor. Compoziţia complexă a siropului este eficientă la fumători pentru tusea şi disconfortul la nivelul căilor respiratorii superioare cauzate de fumat.

Administrare:

Adulţi: câte un plic cu sirop (5 ml) de 3 ori pe zi.

Durata recomandată a utilizării este de o săptămână.

Agitaţi înainte de utilizare.

Atenţionări:

Produsul conţine alcool etilic 2%. Utilizarea siropului nu este recomandată în timpul alăptării sau la copiii cu vârsta sub 12 ani. Persoanele care suferă de diabet trebuie să utilizeze acest produs cu precauţie. Utilizarea siropului este contraindicată persoanelor sensibile la plante din familiile Asteraceae, Primulaceae sau Lamiaceae, precum şi la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului. Se recomandă precauţie în cazul utilizării la persoane care suferă de gastrită sau ulcer. Pot apărea următoarele reacţii adverse: tulburări gastrointestinal (greaţă, vărsături şi disconfort stomacal) şi reacţii alergice. Utilizarea excesivă a produselor pe bază de rădăcină de Ciuboţica-cucului poate cauza tulburări gastrice, vărsături şi diaree. Utilizarea produselor pe bază de Echinacea nu este recomandată în caz de tuberculoză, leucoză, colagenoză, scleroză multiplă, SIDA sau alte boli auto-imune. Utilizarea prelungită de Echinacea (pe o perioadă mai lungă de 2 luni consecutive) poate provoca efecte adverse şi o posibilă supresie a sistemului imunitar.

Sarcina şi alăptarea:

Utilizarea siropului nu este recomandată în timpul sarcinii şi alăptării, cu excepţia cazului în care un medic o recomandă.

Notă:

Produsul nu este un înlocuitor pentru o dietă variată şi echilibrată şi pentru un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Siropul conţine substanţe active de origine biologică şi, din această cauză, culoarea lui poate varia în funcţie de materialul utilizat. Ţinând cont de faptul că extractele sunt controlate şi standardizate, proprietăţile produsului rămân întotdeauna aceleaşi.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Fabricant: Pharmanova

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos