Produsul a fost adaugat in cos

Mucosin 750 mg/15 ml sirop expectorant pentru adulţi 125 ml

Cod produs: 584

Producător: Zentiva

0.00 Lei

Fara stoc

Se elibereaza numai de la sediile Farmaciei Arsene!

Se elibereaza fara reteta, numai de la sediile Farmaciei Arsene !

MUCOSIN 750 mg/15 ml sirop EXPECTORANT pentru adulţi face parte din grupa expectorante fără combinaţii cu antitusive, mucolitice. Acest medicament este indicat la adulţi (peste 15 ani) în caz de afecţiune respiratorie recentă asociată cu dificultăţi de expectorare.

Ce conţine MUCOSIN 750 mg/15 ml sirop EXPECTORANT pentru adulţi

Substanţa activă este carbocisteină.

Nu utilizaţi MUCOSIN 750 mg/15 ml sirop EXPECTORANT pentru adulţi

Acest medicament nu trebuie utilizat în caz de antecedente de alergie la oricare dintre componenţii produsului, în special la parabeni (parahidroxibenzoat de metil).

Dacă aveţi nelămuriri, este important să cereţi sfatul medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi MUCOSIN 750 mg/15 ml sirop EXPECTORANT pentru adulţi

Sfatul medicului dumneavoastră este necesar:

  • în caz de secreţii vâscoase sau purulente;
  • atunci când suferiţi de o boală cronică (de lungă durată) a bronhiilor sau plămânilor;
  • în caz de ulcer gastric sau duodenal.

Acest medicament conţine 0,2 g etanol într-o măsură dozatoare a 15 ml sirop (v/v 1,64 %). Poate fi dăunător persoanelor cu etilism.

Acest lucru trebuie avut în vedere la femeile gravide sau care alăptează, copii şi grupuri cu risc cum sunt pacienţii cu boli hepatice sau epilepsie.

Utilizarea acestui medicament trebuie întotdeauna să fie însoţită de efortul voluntar de a tuşi, pentru a permite expectorarea.

În timpul tratamentului cu acest medicament nu trebuie să se utilizeze medicamente antitusive (destinate să calmeze tusea) sau medicamente care inhibă secreţiile bronşice.

Este necesar să vă adresaţi unui medic în cazul în care dificultăţile de expectorare nu se ameliorează. Pacienţii cu diabet sau care urmează o dietă cu restricţii pentru glucide trebuie să ţină cont de conţinutul în zahăr al produsului - 6 g la o măsură dozatoare a 15 ml sirop.

Pacienţii care urmează o dietă hiposodată trebuie să ţină cont de conţinutul în sodiu al produsului - 97 mg la o măsură dozatoare a 15 ml sirop.

Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Afectarea vigilenţei, datorată prezenţei etanolului, poate face periculoasă conducerea de vehicule sau utilizarea de aparate.

Sarcina şi alăptarea

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Recomandarea carbocisteinei în timpul sarcinii se va face numai dacă este absolut necesar, după evaluarea raportului beneficiu matern/risc potenţial fetal.

În cazul administrării acestui medicament la femei gravide sau care alăptează, trebuie avut în vedere conţinutul în etanol de 0,2g într-o măsură dozatoare a 15 ml sirop.

CUM SĂ UTILIZAŢI MUCOSIN 750 mg/15 ml sirop EXPECTORANT pentru adulţi

Acest medicament nu se administrează la copii sub 15 ani.

Doze: o măsură dozatoare a 15 ml sirop conţine carbocisteină 750 mg, zahăr 6 g, etanol 0,2 g şi sodiu 97 mg.

Adulţi (peste 15 ani):

Doza recomandată este de o măsură dozatoare a 15 ml sirop (750 mg carbocisteină) administrată oral de 3 ori pe zi, preferabil la distanţă de ingestia de alimente.

Administrare orală

Clătiţi bine măsura dozatoare după utilizare, închideţi bine flaconul după utilizare.

Durata tratamentului este de maxim 5 zile.

A se citi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de utilizare deoarece el conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Fabricant: A. Nattermann & Cie. GmbH

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos