Produsul a fost adaugat in cos

Carpicon cremă 50 ml

Cod produs: 391

Producător: S.C Elzin Plant

16.50 Lei

Fara stoc

Cantitate

CREMĂ CU PROPOLIS Şl EXTRACT ULEIOS DE RĂŞINĂ DE CONIFERE.

Produs natural ce poate fi utilizat ca în tratarea afecţiunilor reumatice, artritelor, varicelor, arsurilor provocate de agenţi termici, chimici, radiaţii solare şi cobalto- terapie, hemoroizi externi, fisuri anale, deosebit de eficient contra acneei juvenile, a vergeturilor.

Ameliorează de asemenea circulaţia periferică eliminând senzaţia de membre reci. Crema este deosebit de eficientă în tratarea muşcăturilor de ţânţari, păienjeni, a înţepăturilor de albine.

Ingrediente:

Propolis, extract uleios din răşină de conifere, ulei esenţial de brad, ulei esenţial de lavanda ceară de albine, apă pi. Produs natural obţinut din extract de propolis, extract uleios din răşină de conifere, ceară de albine, apă distilată.

Ingredientele folosite în obţinerea acestei creme îşi potenţează reciproc acţiunile, producând un puternic efect sinergie benefic organismului uman.

Se cunosc foarte bine acţiunile şi utilizările propolisului în medicina umană şi în industria cosmetică dintre care enumerăm câteva: acţiune antimicrobiană (verificată pe 16 tulpini bacteriene), antifungică, antioxidantă, regeneratoare tisulară, antiinflamatoare, uşor anestezică, imunostimulentă. S-a semnalat de asemenea acţiune antitumorală a propolisului datorită prezenţei quercetinei, acidului cafeic şi clerodan diterpenoidului. Acesta din urmă s-a dovedit a avea efect citostatic selectiv asupra celulelor tumorale.

Ceara galbenă de albine nepurificată folosita din antichitate pentru proprietăţile sale curative în special în afecţiuni cutanate fiind şi azi larg folosită pentru prepararea unor unguente şi balsamuri, are o puternică acţiune antioxidantă, antiinflamatoare, antiseptică.

Crema are un intens efect protector, tonifiant, emolient, hidratant, reconfortant, vitaminizant şi curativ în afecţiuni cutanate.

După aplicaţia cremei printr-un uşor masaj în cazul artritelor se recomandă 10-15 minute de mişcare. în cazul plăgilor, arsurilor, ulcerului varicos se face toaleta plăgii după care se aplică crema în strat subţire şi se protejază cu un pansament steril.

Fiind un produs natural, nu are efecte secundare, el potenţează efectul altor medicamente, caz în care trebuie consultat medicul dumneavoastră.

Utilizare:

Aplicaţii locale sau masaj de două ori pe zi.

A se păstra la loc răcoros şi uscat la temperatura de 15-25°C

Precauţii:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă apar efecte neplăcute, consultaţi medicul sau farmacistul.

A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Producător: SC ELZIN PLANT SRL

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos