Produsul a fost adaugat in cos

Cystiphane, 120 comprimate

Cod produs: 765

100.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

SOLUŢIA BIORGA ÎN DERMATOLOGIE

Vă cade părul mai mult decât de obicei şi este fragil? Unghiile se rup uşor şi se exfoliază?

Biorga Dermatologie, expert în domeniul îngrijirii fanerelor a elaborat gama Cystiphane, creată în jurul asocierii unor activi utilizaţi de mai mult de 40 de ani pentru a asigura frumuseţea părului şi unghiilor: Cistina şi Vitamina B6.

ROLUL KERATINEI

Părul şi unghiile sunt constituite în principal din Keratină. Aceasta este o proteină fibroasă, componentă principală şi indispensabilă a părului şi unghiilor. Formarea Keratinei necesită un aport regulat de amino-acizi sulfuraţi (L-Cistină), vitamine (Vitamina B6) şi oligo-elemente (Zinc) pentru a reda forţa şi strălucirea unghiilor.

Acesta este motivul pentru care Biorga Dermatologie vă propune gama Cystiphane pentru a răspunde nevoilor specifice părului şi unghiilor.

Rolul Cistinei

L-Cistina (amino-acid sulfurat) este o formă derivată din Cisteină şi un constituent esenţial al fanerelor. Intră in componenţa Keratinei din păr şi unghii, accelerează proliferarea celulelor bogate în Keratină, influenţând pozitiv creşterea părului şi unghiilor.

FORTIFICĂ

  • Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a Cisteinei;
  • Zincul contribuie la menţinerea stării de normalitate a părului şi unghiilor. Acestea îşi vor regăsi atât forţa, cât şi vitalitatea, fiind în deplină sănătate.

PROTECŢIE CELULARĂ

Radicalii liberi sunt consideraţi ca fiind una dintre cauzele îmbătrânirii celulare. Pentru a combate efectele acestora şi a proteja părul şi unghiile de agresiunile externe (poluare, fumat, soare).

Zincul ajută la protejarea celulelor contra stressului oxidativ. Astfel părul şi unghiile vor fi mai bine protejate în faţa agresiunilor externe, ele fiind mai puternice şi mai frumoase.

MOD DE UTILIZARE: 4 comprimate pe zi, luate în timpul meselor în 1-2 prize, în cure de 3 luni.

PRECAUŢII:

A nu se păstra la îndemâna copiilor!

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

Nu înlocuieşte o alimentaţie variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos!

Pentru un maxim de eficacitate se recomandă folosirea sa împreună cu şamponul şi loţiunea împotriva căderii părului Cystiphane.

Producător: BIORGA DERMATOLOGIE.

 

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos