Produsul a fost adaugat in cos

Femibion Sarcină Sănătoasă 1 30capsule

Cod produs: 226

62.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Supliment alimentar necesar de la planificarea concepţiei până la sfârşitul primului trimestru de sarcină. Conţine acid folic, Metafolin, vitamine şi iod.

Acidul folic contribuie la procesul de diviziune celulară şi la buna funcţionare a hematopoiezei. Cercetările din domeniul nutriţiei au demonstrat efectul pozitiv al acidului folic, acesta contribuind la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii.

Femeile gravide au necesităţi crescute de acid folic/folaţi.

Metafolin (Calciu - L-metilfolat) şi acidul folic sunt surse de folaţi disponibile la nivelul organismului prin utilizarea de Femibion Sarcină Sănătoasă 1.

Sarcina se caracterizează prin schimbări fiziologice precum creşterea masei celulelor şi a ţesutului matern. De aceea, Femibion Sarcină Sănătoasă 1 furnizează necesarul de acid folic şi Metafolin, care sunt surse de folat, un nutrient recomandat în timpul sarcinii.

Femibion Sarcină Sănătoasă 1 conţine o combinaţie specifică de 400 µg acid folic şi o cantitate echivalentă de Metafolin şi asigură aportul de folaţi necesar creşterii ţesutului maternal în timpul sarcinii.

Sursă de vitamine şi iod

+ Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii şi a sistemului nervos.

+ Vitamina B2 contribuie la menţinerea globulelor roşii normale şi la metabolismul normal al fierului.

+ Vitaminele B6 şi B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la formarea normală a globulelor roşii şi la funcţionarea normală a sistemului nervos.

+ Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

+ Biotina contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la metabolismul energetic normal.

+ Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal.

+ Nicotinamida contribuie la menţinerea sănătăţii psihice şi la menţinerea sănătăţii pielii.

+ Iodul contribuie la funcţia cognitivă normală.

+ Vitamina C creşte absorbţia fierului şi contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Ingrediente: celuloza microcristalina, ascorbat de calciu, acetat de alfa-tocoferil, amidon modificat de porumb, celuloza, hidroxipropilceluloza, stearat de magneziu, nicotiamida, pantotenat de calciu, ciancobalamina, biotina 1%, iodura de potasiu, riboflavina, acid folic, metafolin.

Mod de administrare: 1 comprimat in timpul mesei.

Din al 2-lea trimestru de sarcină: Femibion Sarcină Sănătoasă 2.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: MERK KGaA Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos