Produsul a fost adaugat in cos

Femibion Sarcină Sănătoasă 2 60capsule

Cod produs: 225

Producător: Merk

76.00 Lei

Fara stoc

Cantitate

Femibion Sarcină Sănătoasă 2 conţine o combinaţie specifică de 200 g acid folic şi o cantitate echivalentă de Metafolin în scopul de a asigura aportul de folaţi necesar creşterii ţesutului maternal şi formării sângelui.

Supliment alimentar necesar din al doilea trimestru de sarcină şi până la sfârşitul perioadei de alăptare.

Conţine acid folic, Metafolin, vitamine, iod şi DHA (Acid docosahexaenoic).

Importanţa DHA (Omega-3), acid gras polinesaturat

DHA (Acid docosahexaenoic) este un acid gras polinesaturat Omega-3 concentrat, în special la nivelul creierului şi al retinei. Mama este singura sursă de DHA pentru făt şi pentru copil. DHA maternal contribuie la menţinerea funcţiei normale a creierului şi la menţinerea vederii normale. Efectul benefic este obţinut printr-o doză zilnică de 200 mg DHA .

Sarcina se caracterizează prin schimbări fiziologice precum: creşterea masei celulelor sângelui, a ţesutului matern şi a fătului.

Femibion Sarcină Sănătoasă 2 furnizează folat şi DHA, nutrienţi recomandaţi în timpul sarcinii.

Femibion Sarcină Sănătoasă 2 conţine o combinaţie specifică de 200 µg acid folic şi o cantitate echivalentă de Metafolin în scopul de a asigura aportul de folaţi necesar creşterii ţesutului maternal şi formării sângelui.

+ Acidul folic şi Metafolin surse de folat care contribuie la creşterea ţesutului matern în timpul sarcinii şi participă la procesul de diviziune celulară şi la buna funcţionarea a hematopoiezei.

+ Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii şi a sistemului nervos.

+ Vitamina B2 contribuie la menţinerea globulelor roşii normale şi la metabolismul normal al fierului.

+ Vitaminele B6 şi B12 contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la formarea normală a globulelor roşii şi la funcţionarea normală a sistemului nervos.

+ Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

+ Biotina contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la metabolismul energetic normal.

+ Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal.

+ Nicotinamida contribuie la menţinerea sănătăţii psihice şi la menţinerea sănătăţii pielii.

+ Iodul contribuie la funcţia cognitivă normală.

Ingrediente (comprimat): celuloza microcristalina, ascorbat de calciu preparat, acetat de alfa-tocoferil, hidroxipropilceluloza,dioxid de titan, glicerol, stearat de magneziu, nicotinamida, pantotenat de calciu, biotina 1%, ciancobalamina 1%, stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, nitrat de tiamina, metafolin, acif folic, iodura de potasiu.

Ingrediente (capsulă): ulei de peste (40% DHA/ acid docosahexaenoic), capsulă moale (gelatina, glicerol), alfa acetat de tocoferol.

Mod de administrare: 1 comprimat filmat şi o capsulă pe zi în timpul mesei cu un lichid rece.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Produsul conţine DHA din ulei de peşte concentrat.

Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să luaţi acest medicament deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră.

Producător: MERK KGaA Germania.

farmacia-arsene.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Unele caracteristici sau pretul produselor de pe site pot fi modificate de catre www.farmacia-arsene.ro fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil. Promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.
  Produsul a fost adaugat in cos